تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - مطالب مرداد 1397

امروز:

یک رستوران صنعتی به چه تجهیزاتی نیاز دارد؟

زمانی که صحبت راه اندازی رستوران به میان می آید, در ابتدا تنها چیزی که به ذهنمان می رسد خرید تجهیزات رستوران و دکوراسیون آن می باشد. برای داشتن یک رستوران خوب در درجه ی اول  داشتن یک اشپزخانه ی صنعتی و تجهیزات اولیه ی آن مهم است. در این مطلب به معرفی برخی از تجهیزات مورد نیاز یک رستوران م یپردازیم با ما همراه باشید. 

اجاق گاز صنعتی گرمکن دار

اگر رستورانی که دارید که برای اماکن اداری تهیه ی غذا می بیند بهتر است از اجاق گازی استفاده کنید که به غیر از پخت و پز غذا, امکان گرم نگه داشتن غذای کارکنان را نیز داشته باشد. اکثر رستوران هایی که کترینگ و سفارشات بالا دارند بعد از پخت غذا از گرم کن اجاق گاز جهت گرم نگه داشتن غذا تا موقع رسیدن پیک استفاده می نمایند. همین امر موجب می شود که سفارشات را گرم به مقصد مورد نظر برسانید. 
از لحاظ قیمت می توان گفت که اجاق گاز صنعتی گرمکن دار با توجه به توانایی هایی که ارد, نسبت به خرید اجاق گاز گرمکن صنعتی مجزا بسیار مقرون به صرفه تر و مناسب تر است. این اجاق گاز صنعتی گرم کن دار با اجاق گاز هایی که دارای فر است تفاوت بسیاری دارد . پس هنگام خرید کاملا دقت فرمایید. د ادامه به معرفی برخی از مشخصات فنی این اجاق گاز می پردازیم. 

اجاق گاز گرمکن دار

مشخصات فنی اجاق گاز گرمکن دار

برای استفاده از قسمت گرمکن اجاق گاز دو درب ریلی تعبیه شده است. این دستگاه دارای ولوم مجزا برای دمای گرم کن می باشد. این اجاق گاز را می توانید در ابعاد متفاوت از جمله د شعله, سه شعله و چهار شعله تهیه نمایید. این اجاق گاز از استیل ضد زنگ ساخته شده است. 


فریزر میز کاری

برای نگهداری از گوشت و مرغ و پنیر پیتزا و دیگر مواد اولیه ی یخ زده می توانید از  فریزر میز کاری استفاده نمایید. کسانی که فست فود, رستوران, کترینگ و ... دارند, از فریزر میز کاری یا رویه میز کار استفاده می کنند. اندازه و ابعاد این فریزر، به آشپزخانه های صنعتی کوچک کمک می‌کند تا نوع چیدمان و طراحی داخلی خود را بهبود بخشند و از فضای موجود، استفاده بهتری داشته باشند. از این فریزیر میز کاری می توانید جهت میز کار استیل نیز استفاده نمایید. رویه ی اسن فریزر رویه ی این دستگاه فضای کافی جهت آماده سازی و ارسال سفارش ها را به کارمندان فست فود و رستوران می دهد. با توجه به سایز و سفارشی که می دهید قیمت این فریزر مشخص می گردد. 

فریز میز کاری

مشخصات فنی فریزر میز کاری

هم می توانید مدل درب دار و هم کشو دار سفارش دهید. بدنه ی این دستگاه از ورق استنلس استیل به ضخامت 0.8 میلی متر است. برای مقاوم شدن سطح رویه کار 3 جداره می باشد. از فوم فشرده عایق شده است. توانایی سرمادهی و انجماد تا سقف منفی 25 درجه سانتی گراد را دارد. این دستگاه دارای ترموستات ترمومتر جهت تغییر دما و نمایشگر دمای داخل فریزر با قابلیت تنظیم دما تا 8 درجه تلورانس می باشد. 


نوشته شده در : چهارشنبه 17 مرداد 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: خرید تجهیزات رستوران ، تجهیزات رستوران ، فریزر میز کار ، اجاق گاز گرمکن دار ،

کاناپه های رستورانی کارتل W و کارتل S

یکی از تجهیزات ضروری رستوران ها که در زمان راه اندازی رستوران های مدرن به آن ها احتیاج خواهید داشت، کاناپه های رستورانی شیک هستند.

کاناپه های رستورانی با طراحی های منحصر به فرد، مستحکم و زیبا در شکل دهی به سالن غذاخوری رستوران ها و فست فودها نقش به سزایی ایفا می کنند.

امروز با جستجویی در میان کاناپه های رستورانی موجود در بازار، به دو مدل کاناپه رستورانی که توسط تیم تخصصی جهانتاب ارائه شده اند رسیدیم که در طراحی و نوع ساخت بسیار زیبا و شیک هستند.

در این جا به دو مدل کاناپه رستورانی کارتل W و کارتل S می پردازیم.

معرفی کاناپه رستورانی کارتل W

کاناپه رستورانی کارتل W با تکیه گاه بلند و نشیمن به اندازه ی کافی عریض و راحت، دارای پایه های چوبی کوتاه می باشد که تعادل این محصول را تامین ساخته اند.

ساختار کاناپه رستورانی کارتل W فلزی بوده و روکش چرمی آن می تواند در رنگ های مختلف و یا با ترکیب رنگ های دلخواه مشتری تامین شود.

دقت داشته باشید که همیشه کاناپه های رستورانی را با توجه به دکوراسیون، نورپردازی و رنگ های به کار رفته در سالن غذاخوری رستوران ها انتخاب می کنیم و نیاز داریم که رنگ آمیزی تجهیزات سالن رستوران با رنگ آمیزی و نوع و سبک دکوراسیون داخل آن تطابق داشته باشد.

کاناپه رستورانی کارتل W


معرفی کاناپه رستورانی کارتل S

کاناپه رستورانی کارتل S به مراتب نسبت به مدل کارتل W ظاهری شیک تر و فاخرتر دارد. در این مدل به جای پایه های چوبی جداگانه و تکی یک پهنای جداگانه در قسمت زیرین داریم که به عنوان پایه نگهدارنده و حافظ تعادل عمل می کنند.

این محصول نیز ساختار محکم فلزی و روکش چرمی دارد که در رنگ های گوناگون ارائه می شود.

کاناپه رستورانی کارتل S


نوشته شده در : یکشنبه 14 مرداد 1397  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: کاناپه های رستورانی ، تجهیزات رستوران ، راه اندازی رستوران ،

در استخدام نگرش مهم تر است یا مهارت؟

امروزه استخدام در هر شغلی نظیر استخدام در شرکت, استخدام در سایت دور کاری, استخدام در موسسه و ... نیاز مند نگرش خاص است. بدین منظور که اگر نگرش کافی برای استخدام داشته اشید, استخدام شما حتمی می شود. حال می خواهیم ببینیم در استخدام نگرش مهم است یا مهارت؟ 
هرب کلنهر (herb Kelleher)  از موسسان شرکت هواپیمایی southwest می باشد, وی سخنی جالب در مورد معیار استخدام کارمندان جدید گفته است: «اگر نگرش مثبت نداری، استخدامت نمی‌کنیم، حتی اگر از مهارت‌های زیادی برخوردار باشی! 
چرا که می‌توانیم سطح مهارت را با آموزش ارتقاء دهیم، اما نمی‌توانیم نگرش تو را عوض کنیم».
در ابتدای امر می بایست دریابیم که متقاضی ها برای انجام شغل خاصی از مهارت های فنی مورد نیاز برخوردار هستند یا نه, که فهمیدن این مسئله کار چندان سختی نیست. با انجام آزمونی می توان به سادگی تشخیص داد که سطح مهارت های فنی متقاضییان چقدر است و با یکدیگر مقایسه کرد. مسئله ی مهم آن است که تشخیص اینکه فرد دارای چه ویژگی ها و خصوصیت های شخصیتی و چه نگرش هایی دارد, کار بسی دشوار است. 
شخصی به نام مارک مورفیmark morphy در کتابی به نام استخدام به علت نگرش hiring for attitude  ذکر کرده است که در حدود 47% از استخدام های جدید, در طول 18 ماه اولیه با شکست رو به رو می شوند. این مسئله در این حال است که نزدیک 89% از شکست ها به علت های نگرشی همچون هوش عاطفی, انگیزش و رفتار های سازمانی ناشی از نگرش می باشند. اغلب شرکت ها به راحتی با اندازه گیری مهارت های سخت کارمندان, متقاضی های استخدام را بر مبنای این معیار ها رتبه بندی می کنند, اما بیشتر آن ها برای تشخصی مهارت های نرم و مباحث نگرشی و انگیزشی با مشکل رو به رو می شوند. 
بنا بر این اگر به دنبال نگرش های مثبت هستید, می بایست ارزش های محوری شرکت خود را خارج کنید و نوع نگاه و نگرش متقاضیان استخدامی را نسبت به این ارزش های اساسی مورد سوال قرار دهید. 
شرکت هواپیمایی southwest جهت سنجش نگرش های متقاضیان استخدامی روش جالبی دارد, این شرکت بعد از آن که متقاضیان را بر مبنای مهارت های فنی ارزیابی می کند, متقاضی هایی که دارای مهارت بیشتر هستند را به مدیران منابع انسانی شرکت معرفی می نماید. مدیر منابع انسانی از متقاضی ها درخواست می کند که لباس های به خصوصی را بپوشند, لازم به ذکر است که این لباس ها شورت های قهوه ای گشاد است. اگر متقاضی این شورت ها را نپوشد, از لیست متقاضی های استخدامی حذف می شود. مدیر شرکت درباره ی این تصمیم گفته است که شرکت southwestارزش محوری, سرگرمی و شادی است؛ کسی هم که از پوشیدن لباس ها امتناع کند, یعنی نگرش منفی نسبت به این موضوع دارد و برای کار در شرکت مناسب نمی باشد. 
یکی از سوال های مهم در مصاحبه از نظر مدیر شرکت این است که ویژگگی های نگرشی و شفردی مطلوب شرکت به طور مثال خلاقیت, هوش, میزان ریسک پذیری و ... استخراج شود و هر یک از متقاضی ها در این مورد به سوال ها پاسخ دهند. به طور مثال از متقاضی خواسته شود که در ارتباط با موقعی که ریسک پذیر بوده است توضیح دهد. 


نوشته شده در : چهارشنبه 10 مرداد 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: سایت دورکاری ، پونیشا ،

استاندارد ایزو 15504، فناوری اطلاعات- ارزیابی فرآیند

آخرین نسخه ی این استاندارد ایزو در حوزه فناوری اطلاعات در سال 2017 میلادی منتشر شده و مورد بازبینی و تائید قرار گرفته است.

ISO / IEC 15504-5: 2012 نمونه ای از ارزیابی فرآیند را برای استفاده در ارزیابی سازگار مطابق با الزامات ISO / IEC 15504-2 ارائه می دهد.

ایزو 15504

ISO / IEC 15504-5: 2012 شرح مفصلی از ساختار و اجزاری کلیدی مدل ارزیابی فرآیند را شامل می شود که شامل دو بعد است: ابعاد فرآیند و ابعاد قابلیت. همچنین این استاندارد شاخص های ارزیابی را نیز معرفی می کند.

گواهینامه ایزو 15504-5 با استفاده از تعاریف ایزو 12207 یک مدل مرجع فرآیند شکل می دهد که در ارزیابی اهداف و نتایج قرار می گیرد. در این مدل مجموعه ای از شاخص های عملکرد فرآیند به نام عملیات پایه برای هر مسیر اطلاعاتی گسترش می یابند. مدل ارزیابی فرآیند همین طور مجموعه ای از شاخص های عملکرد فرآیند را با ترکیب محصولات کار با هر فرآیند تعریف می کند.

اطلاعات تکمیلی را از مشاوران ایزو به دست بیاورید.


نوشته شده در : دوشنبه 8 مرداد 1397  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: ایزو ، استانداردهای ایزو ، ایزو 15504 ، مشاوران ایزو ،

نمونه های کاناپه های رستورانی

اگر قصد راه اندازی رستوران خوب دارید, حتما می دانید که صندلی رستورانی خوب یکی از مهم ترین دلایل جذب مشتری بیشتر است. چراکه مشتریان باید احساس راحتی داشته باشند. حال با ما همراه باشید تا چند مورد از کاناپه های رستورانی استاندارد و راحت را به شما عزیزان معرفی نماییم.

کاناپه های رستورانی مدرن با طراحی های خاص و جلوه ای زیبا تاثیر فوق العاده ای در دکور داخلی فضای رستوران و یا فست فود خواهند داشت.
کاناپه ها و نیمکت های رستورانی در جلب رضایت و رفاه مشتری به اندازه ی کیفیت غذا مهم و تعین کننده هستند.
در اینجا به چند نمونه از کاناپه ها و نیمکت ها رستورانی که توسط وب سایت تخصصی مبلمان و میز و صندلی جهانتاب عرضه شده اند، توجه می کنیم.

کاناپه رستورانی مدل رستو ( C )

بهتر است در ابتدا شما را از ابعاد این کاناپه آگاه سازیم. ارتفاع این کاناپه 116 سانتی متر بوده و طول و عرض آن به ترتیب 180 سانتی متر و 62 سانتی متر می باشد. روکش چرم این کاناپه زیبایی خاصی و شیکی به رستوران شما هدیه می دهد. این نوع از کاناه های رستورانی را بیشتر در کافه ها و رستوران های لاکچری استفاده می نمایند. لمسه دوزی پشتی آن نمای کلاسیک به کار می دهد که خاص فضاهای ایتالیایی است، در طراحی داخلی و دکوراسیون تخصصی هتل، فود کورت و مجتمع های پذیرایی می توان از این مدل زیبا استفاده کرد.

کاناپه رستورانی رستوc

کاناپه رستورانی مدل رستو (CW)

عرض این کاناپه 62 سانتی متر و ارتفاع آن 116 سانتی متر می باشد. طول این نوع از کاناپه 180 سانتی متر است. فومی که در این کاناپه به کار رفته است, فوم تزریقی و کاملا مستحکم می باشد. پشتی این کاناپه بلند است و بیشتر در کافه ها از آن استفاده می کنند.

کاناپه رستورانی رستوcw

کاناپه رستورانی سوپریم S

ارتفاع کاناپه های رستورانی سوپریم, 108 سانتی متر است و طول آن 180 سانتی متر و عرض آن 60 سانتی متر می باشد. استراکچر این کاناپه ها به صورت فلزی می باشد و روکش به انتخاب مشتری می تواند از جنس چرم و یا پارچه باشد. این نوع از کاناپه ها برای رستوران ها, کافه ها و فوت کورد ها بسیار مناسب می باشد. برای رستوران های ایتالیایی و مکزیکی نیز می توانید از این مبلمان استفاده نمایید. 

کاناپه رستورانی سوپریم

کاناپه رستورانی مدل آستوریا

ابعاد این نوع از کاناپه ها به این صورت می باشد: ارتفاع 100 سانتی متر, طول 180 سانتی متر, عرض 60 سانتی متر.
این کاناپه تماما از فلز ساخته شده است و پایه های آن از پروفیل آهن با پوشش کروم می باشد. این نوع از کاناپه ها مناسب فضاهای پر است. نشیمن و پشتی این کاناپه ها به صورت پیوسته می باشد. به دلیل پایه های آب کرومی, بدنه ی بسیار محکم و با دوام دارند. این نوع از مبلمان بیشتر در طراحی دکوراسیون داخلی کافه ها, کافی شاپ ها و فوت کورد ها کاربرد دارد. 

کاناپه رستورانی آستوریا


نوشته شده در : شنبه 6 مرداد 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: صندلی رستورانی خوب ، کاناپه های رستورانی ، جهان تاب ،

دستگاه اسپرسوساز از تجهیزات ضروری کافی شاپ

زمانی که به سراغ مشاور راه اندازی کافی شاپ می روید، یکی از تجهیزاتی که وی برای کافی شاپ ضروری می داند و توصیه می کند که حتما در میان فهرست خرید خود جای دهید، دستگاه اسپرسوساز خواهد بود.

معرفی دستگاه اسپرسوساز

دستگاه اسپرسوساز یکی از وسایل واجب و ضروری در کافی شاپ های امروزی است. از آن جایی که مشتریان کافی شاپ در چند سال اخیر تمایل بیشتری به سفارش دادن اسپسرو نشان داده اند تا قهوه ی معمولی، به نظر می رسد که استفاده از دستگاه اسپرسوساز در کافی شاپ ها بارها بالاتر باشد.

اگر قصد خرید دستگاه اسپرسوساز را داشته باشید می توانید این دستگاه کافی شاپی را از میان برندهای
جیمبالی، آستوریا، سن مارکو، دالا کورته، بیزرا، لاسپازیاله و... خریداری کنید.

تجهیزات کافی شاپ | دستگاه اسپرسوساز

وب سایت مشاوره راه اندازی رستوران، فست فود و کافی شاپ الفبارست در توضیح دستگاه اسپرسوساز آورده است؛ " اسپرسو (Espresso) نوعی قهوه غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا ابداع شده‌است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است.

دستگاه اسپرسو از مهمترین تجهیزات کافی شاپ است که برای تولید اسپرسو از آن استفاده می شود. دستگاه اسپرسو به چند دسته تقسیم می شود:

•    نوع عملکرد: تمام اتوماتیک – اتوماتیک – نیمه اتوماتیک
•    تعداد گروپ: تک گروپ – دو گروپ – سه گروپ
•    تکنولوژی بویلر: تک بویلر – دو بویلر – مولتی بویلر"



نوشته شده در : چهارشنبه 3 مرداد 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: راه اندازی کافی شاپ ، تجهیزات کافی شاپ ، مشاوره راه اندازی کافی شاپ ، اسپرسوساز ،

مدرن ترین میزهای عصر حاضر

میز چوبی آشپزخانه ، میز شیشه ای پذیرایی، میزهای دکوری و... همه بخش پررنگی از دکوراسیون فضای داخلی را به خود اختصاص می دهند.

در طراحی مدرن امروزی با میزهای فوق العاده هنری و مملو از خلاقیت روبرو می شویم که می توانند به هر فضایی رنگ و لعاب چشمگیری ببخشند.

در دنیای امروز مشتری ها به دنبال نوآوری هستند و دیگر تنها کیفیت ساخت و شمایل معمولی محصولات چوبی، فلزی و شیشه ای راضی کننده به نظر نمی رسند.

برخی طراحان میز و صندلی ها، با به کار بردن کمی خلاقیت مدل هایی به وجود آورده اند که از هر نظر منحصر به فرد و مورد علاقه ی مشتری ها هستند.

در زیر به نمونه هایی از مدرن ترین و خلاقانه ترین میزها توجه کنید:


خلاقانه ترین طراحی های میز

میزهایی با طراحی خلاقانه

میزهایی با طراحی خلاقانه

میزهایی با طراحی خلاقانه

میزهای با طراحی خلاقانه

میزهایی با طراحی خلاقانه

میزهایی با طراحی خلاقانه

میزهایی با طراحی خلاقانه

میزهایی با طراحی خلاقانه

میزهایی با طراحی خلاقانه

میزهایی با طراحی خلاقانهمیزهایی با طراحی خلاقانه


نوشته شده در : سه شنبه 2 مرداد 1397  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: میز ، میز چوبی ، میزهای چوبی ، میز آشپزخانه ، میز چوبی آشپزخانه ، میز شیشه ای ،