تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - مطالب اردیبهشت 1397

امروز:

روش تهیه شیرینی زعفرانی

شیرینی هایی که چاشنی زعفران دارند، با طعم و بوی خوش زعفران و رنگ و رویی که زعفران به آن ها می بخشد، زینت بخش میزهای پذیرایی خواهند بود.

در این مطلب به آموزش تهیه ی شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه می پردازیم.

مواد لازم:

نصف پیمانه کره
سه چهارم پیمانه پودر قند
یک چهارم قاشق چای خوری
یک عدد تخم مرغ
نصف قاشق سوپ خوری زعفران ساییده شده و حل شده در آب
دو پیمانه آرد
یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
مارمالاد به میزان کافی


شیرینی زعفرانی با مارمالاد


روش تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد

پودر قند، وانیل و کره را در یک ظرف بریزید و با هم زن برقی به خوبی هم بزنید تا با یک مخلوط یکنواخت دست پیدا کنید.

اکنون تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا به هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود.
 
سپس زعفرانی را که از پیش ساییده و در آب حل کرده اید به آن اضافه می کنیم.

بعد آرد و بکینگ پودر را ابتدا در ظرفی جداگانه الک کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس به مواد اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم می زنیم تا زمانی که مواد کاملا یکدست و لطیفی داشته باشیم که به دستمان نچسبد.

 وقت آن رسیده که از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته و به شکل دایره ای به آن فرم بدهید. بالای آن را با انگشت کمی گود کنید و با فاصله مناسب داخل سینی فر بچینید.

دقت داشته باشید که شیرینی ها در حین پختن در فر پف خواهند کرد، به همین دلیل میان آن ها فاصله بگذارید.
 
سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار بدهید. پس از پخت آن ها را خارج کرده چند دقیقه بگذارید به همان حالت بماند بعد آن ها را روی توری فلزی بچینید تا کاملا خنک شود.

بعد از این که شیرینی ها خنک شدند، وسط آن ها را با مارمالاد میوه پر نمایید.



نوشته شده در : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: آموزش پخت شیرینی ، میز پذیرایی ، آموزش آشپزی ،

صندلی رستورانی با تکیه گاه بلند

اگر در برنامه ی خرید تجهیزات رستورانی هستید و می خواهید به زودی یک رستوران امروزی و مدرن را افتتاح نمایید، به شما توصیه می کنیم در خرید صندلی های رستورانی دقت و ظرافت کاملی از خود نشان دهید.

زیرا مشتری های رستوران شما در صورتی که هنگام نشستن روی صندلی های رستوران احساس راحتی کافی نداشته باشند، به حتم ترجیح می دهند زودتر فضای رستوران را ترک کرده و دوباره هم مایل به مراجعه به رستوران شما نخواهند بود. به یاد داشته باشید که این نشیمنگاه و تکیه گاه معذب همیشه در یاد مشتری ها خواهد ماند.

صندلی آرت مون با پایه های چوبی و تکیه گاه بلند و دربرگیرنده یک انتخاب فوق العاده برای رستوران هایی است که می خواهند مشتری از منوی آن ها انتخاب هایی حسابی و فهرستی طویل داشته باشد.

این صندلی در ابعاد 96 سانتی متر در 55 سانتی متر در 52 سانتی متر ساخته شده است و طراحی پایه های آن به شکل است که نوع ایستادن این صندلی را جذاب و متفاوت ساخت است.

صندلی آرت مون

پایه های چوبی صندلی آرت مون در ترکیب با چرم رویی آن یک منظره ی فوق العاده زیبا را به وجود آورده است و استفاده از این صندلی ها در ترکیب با میزهای چوبی عالی به نظر می رسد.

وب سایت جهانتاب به عنوان ارائه دهنده ی این صندلی ها در توضیح آن ها این طور آورده است که:

صندلی پایه چوبی "آرت مون" با طراحی جذاب خود جلوه ویژه ای به محیط کافی شاپ یا رستوران های مدرن می دهد و با توجه به یکدست بودن دوخت آن و انتخاب رنگ رویه، این صندلی می تواند در دکوراسیون داخلی هتل، فست فود، فودکورت و ... مورد استفاده قرار گیرد. قوس و دایره ای بودن این مبل، آن را مناسب فضاهای دایره ای و گرد می کند.


نوشته شده در : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: صندلی رستوران ، خرید صندلی ، تجهیزات رستوران ،

بستنی یخی هندوانه ای

دسرهای متنوع بهترین گزینه ها برای ماه هایی هستند که پیش رو داریم. اگر بخواهید روی صندلی های اپن خانگی تکیه داده و یک دسر خوشمزه عصرانه میل کنید، انواع بستنی های یخی یا دسرهای میوه ای گزینه هایی عالی خواهند بود.

در این مطلب به آموزش تهیه ی بستنی یخی هندوانه ای می پردازیم. با یادگرفتن روش تهیه ی این بستنی می توانید تمامی افراد خانواده را با سرو آن سر ذوق بیاورید.


بستنی یخی هندوانه ای


مواد لازم

5 پیمانه پالپ هندوانه
یک دوم پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه شکلات چیپسی
مواد لازم برای بخش لیمویی بستنی
یک پیمانه شکر
دو پیمانه آب لیمو ترش

روش تهیه

طرز تهیه بستنی یخی هندوانه :

در ابتدا پالپ هندوانه و شکر را داخل دستگاه غذاسازی که در اختیار دارید ریخته و بگذارید تا  صاف شود.
در مرحله ی بعد آن را داخل کاسه ای ریخته و برای مدت 2 تا 3 ساعت یا تا زمانی که پوره کمی نرم و صاف اما کاملا جامد داخل فریزر بگذارید.
 
سپس از فریزر خارج کرده، خوب هم بزنید و شکلات چیپسی را به آن افزوده کرده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
 
برای تهیه لایه لیمویی؛ آب لیموترش را درون قابلمه ای بریزید (لعابی نباشد). بعد شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت قوام آید. از قاشق فلزی برای هم زدن استفاده نکنید.
 
زمانی که قوام آمد (یعنی چنگال بزنیم و بلند کنیم، کمی کش بیاید) شربت آماده است. از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
 
شربت لیمو را نیز داخل کاسه ای ریخته و به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که پوره جامد است، اما سخت نیست، درون فریزر قرار دهید.
 
12 لیوان کوچک یک بار مصرف را داخل یک سینی قرار داده و با قاشقی دوسوم آن را با مخلوط هندوانه پر کنید. بعد بقیه لیوان را با پوره لیموترش یخ زده پر کنید تا به لبه لیوان برسید.
 
سپس با پشت قاشقی روی آن فشار آورده و صاف کنید بعد یک عدد چوب بستنی داخل آن فرو کنید و روی آن پوشش نایلونی بکشید.
 
سینی بستنی را به مدت 12 ساعت و یا دو روز در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

قبل از سرو به مدت 1 دقیقه در دمای محیط بگذارید، سپس به آرامی از لیوان خارج کنید.



نوشته شده در : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: صندلی های اپن ، آموزش تهیه بستنی ،

روش تهیه پاستا پیاز

پاستا پیاز یکی از غذاهای جوان پسند و خوش عطر و بویی است که با دیدن آن در میان پیش غذاهایی که روی میز مجلل رستورانی به وجود خواهید آمد.

اگر مایل باشید می توانید این پیش غذای خوشمزه را در منزل نیز با دستوری ساده تهیه نمایید.


پاستا پیاز

مواد لازم برای تهیه پاستا پیاز

نیم کیلو پاستا
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
چهار عدد پیاز بزرگ خرد شده
دو حبه سیر
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نیم کیلو گوجه فرنگی
یک قاشق ریحان تازه ساطوری شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روش تهیه پاستا پیاز

اگر قصد درست کردن پاستا داشته باشید، طعم های مختلفی از این غذای خوشمزه پیشنهاد می شود که بسته به سلیقه ی افراد مناسب به نظر می رسند.

پاستای پیاز یک غذای نسبتا سبک و قابل توجه است که حتما آن را خواهید پسندید.

شما باید یک ظرف تفلون بردارید و داخل آن مقداری روغن اضافه کنید. پس از اضافه کردن روغن ظرف را روی حرارت نسبتا ملایم قرار دهید.

سپس پیاز و سیر را که به شکل منظمی خرد کرده اید، داخل روغن ریخته و بگذارید تفت داده شوند.

توجه داشته باشید که به هیچ وجه نمی خواهیم سیر و پیاز کاملا سرخ شده و به مرز تردی برسند. فقط قرار است این مواد از حالت خامی خارج شده و کمی نرم شوند.

سپس گوجه فرنگی ها را شسته و پوست می کنیم. نمک، فلفل، ریحان و آب را اضافه کنید در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا برای مدت 20 دقیقه مواد با هم جوشیده و غلیظ شوند.

 در حین این که سس پاستا آماده می شود؛ در یک قابلمه مقدار مناسبی آب را با کمی نمک بجوشانید.

پاستا را اضافه کرده و به مدت 8-10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.

 سپس سس را به پاستای گرم اضافه کنید.




نوشته شده در : شنبه 29 اردیبهشت 1397  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: میز رستوران ، میز رستورانی ، آموزش آشپزی ،

غذاهایی که عصبیتان می کند

مواد خوراکی که مصرف می کنیم، می توانند در خلق و خوی ما تاثیر بگذارند. برخی از آن ها ما را شاداب و برخی دیگر ما را غمگین و برخی دیگر عصبانی!
عجیب است اما واقعیت دارد که برخی از خوراکی ها هورمون های بدن ما را تغییر می دهد و سبب می شود که خلق و خوی ما را عوض می کند. با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید تا با این خوراکی ها آشنا شوید.

غذاهایی که عصبانیتان می کند


این خوراکی ها عصبانیتان می کند

نوشابه
این نوشیدنی حاوی مواد قندی بسیار زیادی است و بعد از مصرف نوشابه افراد بی حوصله می شوند. نوشابه حاوی قندهای ساده‌ای است که بلافاصله جذب جریان خون می‌شود و انرژی مختصری به شما می‌دهد؛ اما پس از آن افت قند خون و افت روحیه را درپی دارد.

آجیل‌های شور
این خوراکی دارای مقدا زیادی سدیم و افزودنی های ناسالم مانند مونو سدیم گلوتامات است که سبب تغییر خلق و خو، اضطراب و سردرد در افراد می شود که سبب می شود افراد حساس شوند.

سفیده تخم‌مرغ
 بسیاری از افراد در تلاش برای مصرف مواد سالم‌تر، سفیده تخم‌مرغ را به تنهایی و بدون زرده آن مصرف می‌کنند. اما این ماده غذایی مغذی برای مغز، بدون زرده آن بخش زیادی از ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد. پروتئین موجود در زرده تخم‌مرغ ماده موثر در تقویت خلق و خو است و حذف آن به معنای از دست دادن این مزایا خواهد بود.

سیب‌زمینی سرخ کرده
سیب زمینی سرخ کرده یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها است که اتفاقا طرفداران زیادی هم دارد. اما این خوراکی خوشمزه داای مضرات بسیاری است. سیب زمینی سرخ کرده بر خلق و خوی افراد تاثیر منفی دارد. این خوراکی از سطح شادی افراد می کاهد و اختلالات عصبی مانند افسردگی و اضطراب در پی خواهد داشت.


مارگارین
 به خاطر خلق و خویتان هم که شده از مصرف مارگارین اجتناب کنید. این ماده سبب ایجاد التهاب می شود و یا آن را تشدید می کند. مارگارین حاوی مقدار زیادی اسید چرب امگا 6 است که از تاثیرات مثبت امگا 3 بر خلق و خو جلوگیری می‌کند.



نوشته شده در : چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: خوراکی ، سیب زمینی ، خلق و خو ، اخبار خوراکی ،

هشدار! به هیچ وجه قارچ فله نخورید

پیش از این نیز بارها نسبت به مصرف قارچ هایی که بدون بسته بندی شرکتی یعنی به شکل فله عرضه می شوند، هشدار داده شده است.

بدتر از آن قارچ هایی هستند که به صورت خودرو در روستاها و برخی شهرستان ها مشاهده می کنیم و به هیچ وجه نباید از این قارچ ها مصرف کرد.

اخیرا عده ای از شهروندان زنجان با مصرف از قارچ های خودرو مشکلات جدی پیدا کرده و به بیمارستان انتقال داده شده اند.


مسمویت با قارچ های سمی

علی صیدی رئیس شبکه ی بهداشت و درمان ماه نشان در شهرستان زنجان به خبرنگار خبرگزاری ایسنا گفته است: شهروندان به هیچ عنوان قارچ‌های خودرو را نخورند.

وی تاکید می کند: امسال به خاطر بارندگی زیاد، تعداد قارچ‌های خودرو در سطح شهرستان و روستاهای اطراف زیاد شده است و حتی قارچ‌های جدیدتری روییده‌اند. از این‌رو تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی خیلی سخت‌تر شده است و متاسفانه همین مساله باعث شده که تا به امروز 25 نفر به خاطر مصرف قارچ سمی راهی بیمارستان شوند.

به گفته ی وی تا کنون 25 نفر به دلیل مسمویت با قارچ های سمی در زنجان به بیمارستان منتقل شده اند.

صیدی ادامه می دهد: خبرها حاکی از آن است که در سطح کشور، 5 نفر به خاطر مصرف قارچ سمی خودرو فوت کرده‌اند ولی خوشبختانه تا کنون در ماهنشان کسی به خاطر مصرف قارچ فوت نکرده است و حتی مسمومیت‌های شدید نیز درمان شده‌اند.

وی خاطر نشان می سازد: بعد از اطلاع‌رسانی‌های مکرر از تعداد افرادی که به خاطر مصرف قارچ سمی به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند کم شده است و حتی افرادی هم به چیدن قارچ‌های خودرو مبادرت ورزیده بودند، قارچ‌های چیده شده را از منزل خارج کرده و دفن کردند.

رییس شبکه بهداشت و درمان ماهنشان اظهار داشت:  شناسایی و تشخیص قارچ خوراکی از قارچ سمی بسیار مشکل است و تنها افراد متخصص و با تجربه، توانایی تفکیک بین این قارچ ها را دارا است . از طریق ویژگی‌های ظاهری، بو و رنگ قارچ نمی‌توان به‌طور قطعی سمی و غیر سمی بودن آن را تشخیص داد و کوچکترین اشتباهی در تشخیص ممکن است منجر به مرگ یا آسیب‌های جدی به کبد و سایر اعضای بدن شود. لذا توصیه می‌شود افراد غیر متخصص در این زمینه، به هیچ وجه از قارچ های خودرو استفاده نکنند .

ش


نوشته شده در : چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: قارچ سمی ، قارچ فله ، مسمویت با قارچ ،

موزه دیرینه در یزد افتتاح شد

یزد دارای جاذبه های تاریخی بسیاری است که برای مسافرانی که به جاذبه های تاریخی علاقه دارند، مقصد مناسبی است.
در جدید ترین اخبار آمده است که یک موزه تحصصی دیرینه شناسی در شهر افتتاح شده است.

موزه دیرینه در یزد افتتاح شد

به گزارش بازار شام و به نقل از ایسنا، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، با اشاره به این‌که موزه کامبرین تنها موزه دیرینه شناسی کشور است، گفت: موزه تخصصی دیرینه شناسی کامبرین در شهر جهانی یزد افتتاح شد.

ساشا ریاحی مقدم با بیان این‌که موزه تخصصی دیرینه شناسی کامبرین در یزد با حضور مسئولان استانی افتتاح شد، اظهار کرد: در این موزه 400 عدد نمونه فسیلی از انواع بی مهرگان از قبیل خانواده سر پایان، خارپوستان، تریلوبیت، شکم پایان، بازو پایان، آمونیت ‎ ها، دو کفه‌ای‌ها و آمونیت‌های هترومورف و ناتیلوئیدها به نمایش گذاشته شده است.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی، گفت: در این کارگاه ها درس گفتارهای چگونگی رسوب برداری آثار و تاریخچه آن به صورت سمعی و بصری برای علاقه مندان در رده های سنی متفاوت ارائه می‌شود.

معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، با بیان این‌که موزه کامبرین تنها موزه دیرینه شناسی کشور است، افزود: همه نمونه های این موزه به طور کاملا علمی رسوب برداری شد و به نمونه‌های آموزشی و موزه ای تبدیل شده است. تمام این نمونه‌ها در سطح کشور منحصر به فرد و در سطح دنیا قابل تأمل است.

وی، هدف از راه‌اندازی موزه کامبرین را نگهداری نمونه های فسیلی ارزشمند کشور و انتقال آن به نسل آینده را برشمرد و افزود: «ارتقای سطح علمی دانش آموزان و دانشجویان و عموم مردم»، «جلوگیری از برداشت‌های بی رویه و غیر اصولی و علمی نمونه‌های فسیلی»، «ایجاد بانک فسیل برای افراد محقق که برای اولین بار در ایران این ایده مطرح شده» و «ایجاد کارگاه‌های آموزشی در راستای فرآوری نمونه‌های خام فسیلی و تبدیل آن به نمونه های آموزشی و کاملاً موزه‌ای از دیگر اهداف راه اندازی این موزه است.

ریاحی مقدم اظهار کرد:‌ به دلیل منحصر به فرد بودن نمونه‌ها، این موزه می تواند مرکز و مرجع تبادل اطلاعات، تحقیق و پژوهش در مورد ماکروفسیل های ایران در سطح بین المللی و همکاری با مراجع و دانشگاه‌های خارج از کشور باشد.

وی گفت: به دلیل نبودن چنین موزه با ارزشی در سطح ملی امیدواریم این گنجینه غنی فسیلی بتواند کمک شایانی به ارتقای سطح علمی تمام دانش آموزان و دانشجویان و حتی مردم عامه داشته باشد.

این مقام مسئول با بیان این که موزه دیرینه شناسی کامبرین توسط سرمایه گذار بخش خصوصی و با همکاری و مشارکت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان راه اندازی شده است، خاطرنشان کرد: این موزه در میدان شهید بهشتی، خیابان دهم فروردین، کوچه دروازه قصاب‌ها، جنب آب انبار شش بادگیری واقع شده و بازدید از آن برای عموم آزاد است.


نوشته شده در : دوشنبه 24 اردیبهشت 1397  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: یزد ، اخبار میراث فرهنگی ، جاذبه های گردشگری یزد ، گردشگری ، گردشگری یزد ،

نوشیدن دمنوش زرشک روی صندلی پیشخوان

اکنون که در هوای بهاری به سر می بریم که لحظه به لحظه با تغییر آب و هوا رو به رو می شویم، شاید بد نباشد که یک دمنوش خوشمزه ی ترش درست کنید و صندلی پیشخوان را به کنار پنجره برده و ضمن تماشای باران، این نوشیدنی خوشمزه را میل کنید و حسابی از هوای بهاری لذت ببرید.

نوشیدن دمنوش زرشک روی صندلی پیشخوان

دمنوش زرشک
دو قاشق غذاخوری زرشک تازه را بشویید و در قوری بریزید. زرشک تازه رنگ و طعم بسیار خوبی به نوشیدنی شما می بخشد.
سپس یک قاشق عسل را به همراه تکه ای نبات و آب جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا دم بکشد. ترشی و ملس بودن این دمنوش را شما می توانید خود تعیین کنید و با کم و زیاد کردن میزان عسل و نبات آن را مطابق میلتان تغییر دهید. همچنین میزان غلظت آن را نیز با زیاد و کم نمودن آب جوش تعیین کنید ولی به طور معمول به ازای دو قاشق زرشک دو لیوان آب جوش کافی است.
شما می توانید بدون آنکه از هیچ گونه شیرین کننده ای استفاده کنید، یک چای ترش خوشمزه را درست کنید که روی صندلی پیشخوان که کنار پنجره قرار داده اید، آن را میل و از آن لذت می برید.



نوشته شده در : دوشنبه 24 اردیبهشت 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: صندلی پیشخوان ، دمنوش زرشک ، دمنوش ،

وزیر ارتباطات: نرخ تلفن ثابت ایران در دنیا مثال‌زدنی است

مراسم بهره برداری مرکز عملیات شبکه شرکت مخابرات امروز صبح همزمان با هفته ی ارتباطات برگزار گردید.

در این مراسم محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات نرخ تلفن ثابت در ایران را در تمام جهان منحصر به فرد دانست و بسیاری از امور کشور را وابسته به مخابرات توصیف نمود.

جهرمی گفت:  چشم مخابرات به سرمایه‌گذاری باز شده و به همین سبب رشد خوبی را نیز تجربه کرده است. اما جدا از این باید ایجاد بهره‌وری کرد و ترکیب جدید تیم مخابرات و همراه اول باید در قالب یک بدنه واحد از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند. شاخص‌های فعلی شبکه مخابرات نشان می‌دهد که از استانداردهای روز هم بالاتر رفته و با پشتکاری می‌توان این مساله را بهتر هم کرد. روند اجرایی پیگیری مشکلات مشترکین نیز باید بهبود یابد و آموزش‌های لازمه برای پرسنل برای ارتباط بهتر با مشتریان برقرار شود.


محمد جواد آذری جهرمی


وزیر ارتباطات اظهارداشت: تا کنون 55 درصد روستاها دارای تشکیلات ارتباطات کامل شدند و هنوز این توسعه باید ادامه یابد.

همین طور وی در خصوص مناطق محروم از خطوط تلفن ثابت صحبت هایی داشته و تاکید کرد:  25 میلیون خانوار در کشور از خطوط تلفن ثابت استفاده می‌کنند که 10 میلیون از این تعداد از اینترنت مخابرات استفاده می‌کنند و رقبا توانسته‌اند در این میدان رقابت عرض اندام خوبی نشان دهند.

در بخشی دیگر از این مراسم مدیر عامل مخابرات کشور، مجید صدری نیز پای تریبون آمده و اعلام داشت: در سال گذشته به مواردی چون افزایش 3.5 برابر سهم ترافیک داخلی، توسعه زیست بوم محتوای داخلی با همکاری شرکت های ایرانی، همکاری بیشتر با سازمان تنظیمات مقررات دست یافتیم و برای سال آینده با توجه به تغییرات گسترده پیش‌آمده در سازمان برنامه‌های متنوع و افق روشنی را مدون کرده‌ایم.

وی به برنامه هایی که مخابرات در سال 97 در نظر گرفته اشاره کرد و توضیح داد: در سال 97 رشدی 25 درصدی را در نظر گرفتیم و قرار است که 12 هزار کیلومتر فیبرنوری و 2 میلیون پورت VDSL را در کشور نصب نماییم. ضمنا یک مشکل همیشگی برای مشترکین اینترنت بحث خطوط مسی بود که قصد داریم با راه اندازی مرکز عملیات شبکه مخابرات، آن را بهبود ببخشیم.

همین طور مدیر عامل مخابرات با توجه به تهدید هکرها لزوم بالا بردن سطح امنیتی شبکه های مخابراتی را مطرح ساخته و گفت: پایش یکپارچه کیفیت شبکه در لایه های مختلف و مقاومت در برابر حملات سایبری و گزارشات شبکه به صورت آنی باید منتشر شود.



نوشته شده در : دوشنبه 24 اردیبهشت 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: وزیر ارتباطات ، نرخ تلفن ثابت ،

خرید کاناپه رستورانی با تکیه گاه مجزا

غالبا در تجهیز فضای رستوران ها شاهد کاناپه هایی هستیم که ظرفیت جای دادن دو نفر یا حداکثر دو نفر به همراه یک کودک را دارند. البته این نکته نیز همیشه هست که در زمان شلوغی رستوران ها و یا وقتی که خانواده ای پرجمعیت به رستوران مراجعه می کنند، بعضا سه نفر بزرگسال نیز در این کاناپه های استاندارد می نشینند.

اما در میان مدل های کاناپه های رستورانی، که بیشتر پشتی و تکیه گاه های یک سره دارند، به نمونه ای مثل کاناپه رستورانی بامبوس S برمی خوریم که نشیمنگاهی یک سره داشته اما در بخش تکیه گاه دو پشتی جداگانه دارد. این طراحی موجب می شود افرادی که روی کاناپه می نشینند، فضاهای مجزایی داشته باشند و از این جهت استقلال و راحتی مضاعفی در نشستن خود احساس کنند.

کاناپه رستورانی بامبوس S از بدنه ی محکم و کاملا مستحکمی برخوردار است و مشتریان رستوران با هر وزنی که باشند، به راحتی می توانید از آن ها با این کاناپه ها پذیرایی نمایید.

کاناپه رستورانی بامبوس S


ابعاد کاناپه ی رستورانی بامبوس S معادل 180 سانتی متر در 52 سانتی متر در 80 سانتی متر است.

بدنه ی این کاناپه ی رستورانی از جنس تماما ام دی اف ساخته شده و به همین علت استحکامی عالی دارد. همین طور روکش نشیمنگاه کاناپه ی رستورانی بامبوس S و قسمت تکیه گاه آن نیز می تواند از جنس چرم یا پارچه انتخاب شود.

به علاوه روکش چه از جنس چرم انتخاب شده باشد و چه از جنس پارچه ای مشتری به سلیقه ی خود سفارش نوع ساده یا دوخت دار آن را خواهد داد. طبیعتا اگر سفارش نوع دوخت دار روکش را بدهید، به لحاظ جا نینداختن بر اثر نشست و برخاست و استحکام طول عمر بهتری را به شما ارائه خواهد داد.



نوشته شده در : یکشنبه 23 اردیبهشت 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: کاناپه رستورانی ، تجهیزات رستوران ، خرید کاناپه رستوران ،

سیل جان 5 نفر را گرفت

با توجه به بارش هایی که در هفته ی گذشته در کشور رخ داد، 17 استان کشور دچار آب گرفتی شد و سیل جان 5 نفر را گرفت.

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع سیل و آب‌گرفتگی در ۱۷ استان کشور طی ۴ روز گذشته گفت: در این مدت ۵ نفر جان خود را از دست داده و یک نفر نیز مفقود شده است.

سیل جان 5 نفر را گرفت

مرتضی سلیمی در ارتباط با وقوع سیل و آبگرفتگی در کشور اظهار داشت: 17 استان همدان،‌لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، فارس، سیستان و بلوچستان، خوزستان، سمنان، خراسان رضوی و شمالی، چهارمحال و بختیاری، ایلام، البرز،‌ اصفهان، اردبیل،‌ آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی طی 4 روز گذشته دچار سیل و آب گرفتگی شده است.

وی بیان داشت: 8690 نفر در 91 شهر، روستا و منطقه عشایرنشین امدادرسانی شده و 286 نفر اسکان اضطراری یافتند.

رئیس سازمان امداد و نجات ادامه داد: 5 نفر در کوهرنگ چهارمحال بختیاری، اشنوی و خوی آذربایجان غربی و اهر آذربایجان شرقی به دلیل سیل و صاعقه جان خود را از دست داده‌اند.

سلیمی از مفقودی یک نفر در منطقه طالقان استان البرز به دلیل سیل خبر داد و گفت: تعداد زیادی خودرو در این مدت نیز از مسیر سیلاب رهاسازی شده و 89 واحد مسکونی از آب تخلیه شده است.

وی گفت: تعداد زیادی پتو، چادر، موکت،‌ نایلون و کنسروجات نیز میان حادثه‌دیدگان توزیع شده است.


نوشته شده در : شنبه 22 اردیبهشت 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: سیل ، بارش باران ، اخبار آب و هوا ،

روحانی همچنان از مخالفان فیلترینگ تلگرام

رئیس جمهور حسن روحانی همچنان در زمره ی مخالفان فیلتر تلگرام قرار دارد.

وی در سفری که به استان خراسان رضوی داشت، در جمع مردم این استان اعلام کرد: ما نمی توانیم چون برخی موارد از فضای مجازی شکل می گیرد آن را تعطیل کنیم. به عنوان مثال ممکن است فردی از بنزین خریداری شده از پمپ بنزین ها برای سوزاندن خودش یا آسیب رساندن به جای دیگر استفاده کند. نمی توان همه پمپ بنزینهای کشور را تعطیل کرد، چون پمپ بنزین که عامل جنایت نیست. وی ادامه داد: می پذیرم که عده ای در فضای مجازی گاهی لحنهای ناجوری داشته و حتی در انتقاد از دولت لحن تخریبی دارند، حتی فحش هم می دهند و مسلما خوشمان نمی آید اما نمی توان ارتباط مردم را با فضای مجازی قطع کرد.

روحانی مخالف فیلتر تلگرام

روحانی افزود: اینکه ما توصیه می کنیم اینترنت قوی و پرسرعت داشته باشیم برای موضوع اشتغال است. می دانیم که پیام رسانها و اینترنت اشکالاتی دارند اما اشکال در همه جا هست و جای بی اشکال وجود ندارد.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی را همین مردم برپا کردند، ما نکردیم. جنگ را این مردم اداره کردند، ما نکردیم. کشور را این مردم در بخشهای مختلف اداره می کنند، ما نمی کنیم. مردم آگاه هستند، باید مردم را یاری کنیم، آنان به اجبار نیازی ندارند.

وی تاکید کرد: باید واقعیتها را به مردم بگوییم، یادمان نرود که به مردم کمک کنیم، خداوند بزرگ ما را آفریده که هر کاری را با اختیار و انتخاب انجام دهیم لذا خودمان باید انتخاب کنیم و اختیار داشته باشیم.

پیش از این نیز دفتر ریاست جمهوری کشور مخالفت خود را با فیلتر شبکه های اجتماعی اعلام کرده بود و راهکار را هموار سازی و تشویق مردم برای مهاجرت به پیام رسان های ایران دانسته بود، نه مسدودسازی مستقیم پیام رسان های خارجی!


نوشته شده در : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: فیلتر تلگرام ، تلگرام ،

اینگونه به زندگی نظم دهید

آیا تا به حال برای شما پیش آمده است که برای انجام کارهایتان به مشکل برخورده باشید؟ یعنی هزار و یک دانه کار روی سرتان ریخته باشد و ندانید که کدام را اول و کدام را آخر انجام دهید؟

این موصوع معمولا برای کسانی به کار از منزل مشغول هستند، پر رنگ تر می شود، انجام پروژه های مختلف و کارهایی که باید انجام شود، همگی دست به دست هم می دهند که نتوانند کارها را به درستی انجام دهند.

بر این اساس، موضوع اولویت بندی کارها اهمیت می باید. اما چگونه کارهای خود را اولویت بندی کنیم؟ با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید تا این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم.

چگونه کارهای خود را اولیوت بندی کنیم؟

چگونه کارهای خود را اولویت بندی کنیم؟

برای آنکه بتوانیم کارهایمان را اولویت بندی کنیم، لازم است که این موضوع را روشن کنیم که کدام یک از کارها برای ما اهمیت ویژه ای دارند و کدام یک غیر ضروری هستند، با مشخص کردن مرز مشخصی بین این دو، کارها را از هم تفکیک می کنیم.
بعد باید به سه سوال پاسخ دهیم:

-    انتظارات از ما چگونه است؟
چه در محیط بیرون و چه به کار از منزل مشغول باشیم، انتظارات و وظایفی که باید انجام دهیم را میبایست مشخص کنیم تا بدانیم کدام کار را باید هدف اصلی ما قرار گیرد.

-    روش های رسیدن به اهداف ما چیست؟
برای رسیدن به هدف باید از راه هایی عبور کرد، لازم است که این مسیر ها را بشناسیم و بهترین ها را بررسی کنیم تا بتوانیم بر اساس آن ها با سرعت بیشتری به اهداف خود برسیم.

-    فعالیت های خوشحال کننده برای ما کدامند؟
قرار نیست که همیشه کار کنیم، گاهی هم لازم است که به فعالیت هایی روی آوریم که برای ما بسیار خوشحال کننده هستند. وظایف و فعالیت های خوشحال کننده را هم مشخص کنیم تا بتوانیم آن ها را نیز در برنامه ی خود بگنجانیم.
پس از آنکه به این سوالات پاسخ دادیم، نوبت به آن می رسد که به موارد زیر نیز دقت کنیم:

-    همیشه اتفاق های غیر منتظره ای رخ می دهد که باید آن ها را مدیریت کنیم به گونه ای که در رسیدن به اهداف ما خللی ایجاد نکنند.

-    نباید اولیت بندی امور را از یاد ببریم.

-    همچنین باید میان زندگی و کار تعادل برقرار کنیم و هر از گاهی هم به کارهایی دست بزنیم که باعث خوشایندی ما است.

به این ترتیب می توانیم در زندگی خود نظم ایجاد کنیم و به کارهایمان به راحتی برسیم.




نوشته شده در : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: کار از منزل ، کار ، اهداف ، مهارت های زندگی ،

ایده هایی که شما را به یک تولید کننده ی محتوای موفق تبدیل می سازد

کارشناس حرفه ای تولید محتوا، برای رسیدن به این نقطه آموخته است که هر روز باید تلاش مستقیم برای پیشرفت دادن توانایی های خود در تولید مطالب جدید و نو به کار برد.

اگر شما در ابتدای راه تولید محتوا قرار دارید، برای تبدیل شدن به یک کارشناس تولید محتوای حرفه ای روش هایی وجود دارد که می توانید به کمک آن ها سطح خود را بالا برید.

برای ساختن یک محتوای تاثیرگذار و موفق باید مخاطب خود را با محتوای خود به شکل معنی داری مرتبط سازید. اما چطور می توانید به این دست یابید؟

تولید کنندگان محتوا اغلب با فقدان منابع اصلی برای تولید محتوای منحصر به فرد، و مرتبط مواجه می شوند. و پیدا کردن منبعی که آن ها را به تولید محتوای ناب هدایت کند، اغلب زمان زیادی خواهد برد. با این ایده ها شما می توانید به سرعت و به طور مرتب مطالب دلخواه خود را تولید کنید.


تولید محتوای حرفه ای


آماده سازی یا توجه دائمی به اخبار و موضوعات روز

شما باید به صورت مداوم و مستمر در شبکه های اجتماعی حضور داشته و از طریق مطبوعات آنلاین و جهانی اخبار روز را پیگیری کرده و کاملا نسبت به موضوعات روز دنیا و مباحثی که مورد توجه مردم قرار دارد، آگاهی داشته باشید.
به این شکل ایده های تولید محتوا پشت سر هم در ذهن شما شکل گرفته و حتی می توانید سرفصل های آن ها را در یک دفترچه ی یادداشت نگهداری کنید.
به این شکل زمانی که قرار باشد حول محور خاصی به تولید محتوا بپردازید، می توانید از آخرین عناوین و سرفصل ها برای آن مورد خاص بهره ببرید.
به این شکل زمان کمتری را برای جستجوی منابع جهت تولید محتوا از دست خواهید داد.

مدیریت زمان


حتی در ساده ترین شرایط نیز شما به برنامه ریزی زمانی که در اختیار دارید، احتیاج خواهید داشت. شما می باید زمان لازم برای تولید محتوای خود را در فواصل مشخص تعیین و مرزبندی نمایید، تا در نهایت به یک روال کلی دست یابید.
در دنیای بازاریابی محتوا این سیستم "وبلاگ در دسته بندی" نامیده می شود. در اینجا ایده های ثبت شده ی قبلی می توانند در زمان بندی به کار آمده و حتی در نوشتن یک محتوا ممکن است از چند ایده به صورت همزمان بهره بگیرید.
هنگام نوشتن مجبورید طبق زمان بندی پیش رفته و از اتلاف وقت به اندازه ی قابل توجهی جلوگیری خواهد شد. حتی شما می توانید از یک کرنومتر استفاده کرده و زمان مشخصی برای نوشتن یک مطلب با تعداد کلمات معین در نظر بگیرید.

خلاقیت را همیشه همراه داشته باشید

اگر به راستی تصمیم گرفته اید به یک تولید کننده ی محتوای حرفه ای تبدیل شوید، باید قید تقلید کردن از روی دست دیگران را زده و برای شروع تولید هر محتوایی خلاقیت فردی خود را به کار گیرید. شما ممکن است یک ایده را بارها و بارها بنویسید و باید قابلیت این را داشته باشید که این ده ها بار نوشتن را هر بار به متنی نو و تازه و خواندنی تبدیل سازید.
تنها در این صورت است که می توانید اطمینان داشته باشید خواننده های خود را اغنا ساخته و آن ها را به خواندن مطالب خود ترغیب نمایید.

از منابع معتبر استفاده کنید


نکته ی دیگری که همیشه هنگام تولید محتوا باید در نظر داشته باشید، استفاده از منابع معتبر است. طبیعتا شما زمانی که قصد دارید در مورد موارد خاصی اطلاعاتی را ارائه کرده و یا حتی اخباری را بازگو نمایید، به منابعی مراجعه نموده و با تکیه بر آن منابع خبر و یا اطلاعات مورد نظر را تولید کرده و انتشار می دهید.
در صورتی که این منابع به اندازه ی کافی معتبر و قابل اتکا نباشند، محتمل است که محتوای تولید شده و منتشر گشته از جانب شما دارای اشکالاتی باشد. این اشکالات می توانند از اخبار کذب شروع شده و تا اطلاعاتی نادرست درباره ی موضوعات مهم ادامه پیدا کند.
به این شیوه خوانندگان و مخاطبان شما به سرعت اعتماد خود را نسبت به مطالب ارائه شده و کلیه ی محتوایی که از این مجرا بیرون می آید، از دست خواهند داد و زحمات کلی تان از بین خواهد رفت.
کمال گرایی را کنار بگذارید
شما قرار است یک تولید کننده ی محتوای حرفه ای باشید، اما به هیچ وجه قرار نیست که به عنوان یک استاد ادبیات ظاهر شوید. رعایت دستور زبان در تولید محتوا کاملا اهمیت دارد، اما اگر بخواهید خیلی به کمال گرایی در دستور زبان وارد شده و از جملات سنگین ادبی استفاده کنید، مخاطب خود را که علاقه مند به خواندن زبانی عامیانه و قابل فهم است، خسته کرده و حتی ممکن است در نیمه ی راه وی را از دست بدهید.
فرصت های اصلی به خصوص در دنیای وب از آن محتواهایی می شود که با زبانی قابل فهم، روان و ساده و به دور از تکلفات به بازگو کردن مطالب مطمئن و دارای ارزش های اطلاعاتی غنی می پردازند.

از خواندن دست نکشید

شما ممکن است روزها و روزها به تولید محتوا پرداخته باشید و خود را در این حرفه کاملا حرفه ای احساس کنید. اما زمانی که از خواندن دست کشدیه و خود را نسبت به مطالعه ی روزانه بی نیاز احساس کنید، دنده عقب شروع شده و کیفیت و کارایی خود را رفته رفته از دست خواهید داد.
در واقع با کنار گذاشتن خواندن شما در همان پله ای که بودید باقی مانده و دیگران همچنان به بالا رفتن و ارتقا ادامه می دهند. به این سبب بدیهی ست که رفته رفته از این رقابت دائمی در نوشتن مطالب ارزشمند و درجه دار بیرون می روید.


نوشته شده در : سه شنبه 18 اردیبهشت 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: تولید محتوا ، کارشناس تولید محتوا ،

آخر هفته ای با بارش های الهی برای چند استان کشور

خوشبختانه بارش باران و نعمت های الهی همچنان در کشور ادامه دارد. هفته ی پیش بسیاری از شهرهای کشور شاهد بارش باران و تگرگ بودند و اخبار هواشناسی برای پایان این هفته نیز باران، رگبار و تگرگ را برای چند شهر کشور پیش بینی کرده است.
پیرو اخطاریه شماره ۲۵ مورخ ۹۷/۰۲/۱۷ تشدید بارش، گاهی رگبارو رعدوبرق و وزش باد شدید، آبگرفتگی معابر، احتمال تگرگ و سیلابی شدن مسیلها و رودخانه ها به شرح زیر پیش بینی می‌شود:
سه شنبه ۹۷/۰۲/۱۸: آذربایجان غربی ، آذربایجان شرقی ،کردستان، کرمانشاه، زنجان، لرستان، ایلام، قزوین.

چهارشنبه ۹۷/۰۲/۱۹: شرق کردستان، نیمه شرقی کرمانشاه، نیمه جنوبی زنجان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، لرستان، قزوین، البرز، تهران، شمال چهارمحال و بختیاری،  غرب و جنوب اصفهان، کهگیلویه و بویر احمد، نیمه شمالی بوشهر، غرب فارس.


پنجشنبه ۹۷/۰۲/۲۰: تا قبل از ظهر در استانهای ایلام،شرق کرمانشاه، نیمه غربی لرستان،فارس، بوشهر، از بعدازظهر نیمه غربی کرمان، نیمه شرقی اصفهان، برخی نقاط یزد، خراسان رضوی، خراسان شمالی، نیمه غربی خراسان جنوبی.

آخر هفته ای با بارش های الهی برای چند استان کشور

 بارش رگباری همراه با رعدوبرق در مدت کوتاه منجر به روان آب و سیلاب ناگهانی در مناطق مستعد شامل رودخانه های فصلی می شود؛ لذا توصیه می شود ضمن رعایت نکات ایمنی از توقف در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها در مناطق یاد شده خودداری شود.
همچنین گفته می شود که روز چهارشنبه استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان  و غرب مازندران شاهد وزش باد شدید خواهند بود و انتظار می رود در برخی مناطق بخصوص در اردبیل و گیلان،  متوسط سرعت باد بین ۵۰ تا ۷۰ کیلومتر بر ساعت و سرعت لحظه ای باد به بیش از ۸۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
همچنین در بعد از ظهر چهارشنبه انتظار می رود که در برخی از استان ها مانند استانهای قزوین، مرکزی، البرز، تهران، قم و سمنان با وزش باد شدید مواجه باشند.
همچنین روز پنجشنبه در جنوب شرق و شرق کشور  وزش باد شدید پیش بینی می شود که می تواند موجب خیزش گردوخاک در منطقه و کاهش کیفیت هوا و دید افقی شود.
روز چهارشنبه و پنجشنبه به سبب وزش باد شدید خلیج فارس به ویژه سواحل بوشهر و روز پنجشنبه تنگه هرمز مواج پیش بینی می شود.


نوشته شده در : سه شنبه 18 اردیبهشت 1397  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: اخبار آب و هوا ، اخبار هواشناسی ، هوا شناسی ،