تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - استاندارد ایزو جدید برای اجاق گازها و آشپزخانه پاک منتشر شد

امروز:

استاندارد ایزو جدید برای اجاق گازها و آشپزخانه پاک منتشر شد

کوره های آلوده و آتش های روباز، سالیانه جان میلیون ها نفر را می گیرد. پیاده سازی ایزو در بخش اجاق گازهای امن و تمیز به تازگی منتشر شده است و این یک پلت فرم ارزشمند برای رشد صنعت به شمار می رود.
تقریبا در هر سال چهار میلیون نفر به علت قرار گیری در معرض دود کوره های آلوده با به کار گیری نفت سفید یا سوخت جامد مانند ذغال سنگ، می میرند. بیماری های تنفسی، بیماری های قلبی، و سکته ی مغزی تنها بعضی از فاکتورهای قاتل است.
همین طور زنان و کودکان در محیط های با امنیت پایین که در معرض بخارات و دودهای ناشی از چنین کوره هایی باشند، و حتی آن هایی که به جمع آوری سوخت مشغول می شوند؛ آسیب های جدی دریافت می کنند.
سازمان ملل متحد برای مبارزه با این موضوع، اتحادیه جهانی برای ساماندهی آشپزخانه های پاک را راه اندازی کرد و این اتحادیه اخیرا همکاری خود را با سازمان جهانی ایزو توسعه داده است و صدور گواهینامه ایزو در این بخش اتفاق می افتد.
در این استاندارد راه حل های مطمئن و کارآمد پخت و پز بدون استفاده از کوره های غیراستاندارد مطرح می شوند و آشپزخانه های پاک در دستور کار قرار می گیرند.


استاندارد ایزو برای اجاق گازها

در نتایج این اقدامات، سه سند برای آزمایش پروتکل ها، روش های اندازه گیری آزمایشگاهی و عملکرد آشپزخانه تحت شرایط آزمایشگاهی کنترل شده، توسعه داده شده اند.

ISO / TR 19867-3

گزارش های فنی ISO / TR 19867-3، آشپزخانه های پاک و راه حل های آشپزی تمیز  -پروتکل آزمایشات هماهنگ- را در اهدافی عینیت یافته در عملکرد آشپزخانه ها بر اساس آزمایش های لابراتواری و همین طور در خصوص آشپزخانه های کوچک با کاربرد خانگی تعریف می کند.
در ISO 19867 آشپزخانه های پاک و راه حل های آشپزی تمیز آورده شده اند . تست استاندارد در هر دو نوع انتشار و عملکرد الزامات، ایمنی، بهداشت و دوام را مورد بررسی قرار می دهد.
اسناد ISO / TR 21276 آشپزخانه های پاک و راه حل های آشپزی تمیز را در گزارش فنی اصلاح شده ی خود در اوایل سال جاری منتشر ساخت.
Ranyee Chiang رئیس کمیته ی ISO که استانداردها را بر پایه ی فن آوری سوخت در اتحادیه ی جهانی آشپزخانه های پاک توسعه داده است، می گوید: این آخرین گواهینامه یعنی ISO 19867-3 یک روش رایج برای اندازه گیری عملکرد بالقوه آشپزخانه ها و نحوه تفسیر نتایج آزمایشگاهی می باشد.
به گفته ی وی ایزو از توسعه ی صنعت آشپزخانه ها، سوخت ها و دیگر روش های پخت و پز تمیز حمایت می کند. بنابراین ما می توانیم در این مسئولیت، زندگی میلیون ها نفر از مردم و محیط زیست را تحت تاثیر قرار دهیم.


نوشته شده در : چهارشنبه 25 مهر 1397  توسط : samira naghibi.    نظرات() .

برچسب ها: ایزو ، استاندارد ایزو ، پیاده سازی ایزو ،