تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - چطور کافی شاپ موفق راه اندازی کنیم؟

امروز:

چطور کافی شاپ موفق راه اندازی کنیم؟

اگر می خواهید اصول راه اندازی کافی شاپ را به شکلی انجام دهید که در نهایت کافی شاپ راه اندازی شده ی شما با موفقیت کامل و سود دهی بالا همراه باشد، باید ریزه کاری های زیر را نیز در راه اندازی و مدیریت کافی شاپ خود به کار گیرید.

اگر دقت کرده باشید مشتریان کافی شاپ گاهی اوقات به محل کافه می آیند تا فنجانی قهوه نوشیده و در کنار آن به مطالعه یا گپ و گفت بپردازند. و این عده اگر به خواسته ی خود در کافی شاپ شما برسند و در آرامش نوشیدنی شان را نوشیده و مطالعه یا گفت و گوی خوبی داشته باشند، در شمار مشتری های پر و پا قرص کافه درخواهند آمد.

بنابراین در صورتی که می خواهید این مشتری های دائمی را به دست آورده و برای خود حفظشان کنید، باید به ایجاد شرایط مورد علاقه ی آن ها بپردازید.

همان اندازه که طعم قهوه و دیگر نوشیدنی ها و خوراکی های منوی کافی شاپی تان اهمیت دارد،  محیط
آرامش بخش و دنج کافه نیز برای مشتری هایی که ترجیح می دهند مدت زمان بیشتری را در آن سپری کنند، حائز اهمیت است.


چطور کافی شاپ موفق راه اندازی کنیم؟

تفاوت میان مشتریان کافه و رستوران

دقت داشته باشید که اصول رستوران داری می گوید مشتری های رستوران به آن وارد می شوند، چون گرسنه هستند. آن ها به رستوران می آیند تا غذای خوشمزه ای خورده و سپس محل رستوران را ترک کنند.

اما مشتری های کافی شاپ غالبا گرسنه نیستند، بلکه آن ها به کافه می آیند تا ساعتی را به تنهایی یا با همراه خود خلوت کرده و در آرامش غوطه ور شوند.

برای این منظور به چه ابزاری نیاز خواهید داشت؟

-    کارمندان قابل اعتماد

شما نیاز به پرسنل قابل اعتمادی دارید. پرسنلی که به خوبی آموخته باشند چطور باید با مشتری های کافه برخورد داشته و موجبات رضایت خاطر آن ها را فراهم سازند.

-    مرور سفارشات مشتری ها

برای این که سلیقه ی غالب مشتری های کافی شاپ دستتان بیاید و بتوانید برنامه ریزی برای گسترش و ارتقا روی مواردی که مطابق میل مشتریانتان هست انجام دهید، کافی ست که سفارشات یک ماه اخیر را مرور کرده و در یک لیست محبوب ترین نوشیدنی ها و خوراکی ها را استخراج کنید.




-    میز و صندلی های کافی شاپی راحت خریداری کنید

به یاد داشته باشید که گفتیم مشتری های کافی شاپ مدت زمان طولانی تری نسبت به مشتری های رستوران در محل کافه و روی صندلی های خود باقی خواهند ماند. آن ها پس از نوشیدن قهوه یا چای و خوردن یک تکه کیک ممکن است بخواهند نیم ساعت، یک ساعت و یا بیشتر در همان جا نشسته و با طرف مقابل خود گپ بزنند تا به مطالعه ی روزنامه بپردازند. شما نیز این موقعیت را پیدا می کنید تا در این فاصله سفارشات دیگری از مشتری ها دریافت کنید. به همین دلیل صندلی های کافی شاپ باید کاملا راحت بوده و محل نشیمن نرم و تکیه گاه راحتی داشته باشند.

مشتری ها نباید روی صندلی کافی شاپ معذب بوده و ترجیح بدهند که هر چه زودتر از روی آن بلند شوند.

به همین دلیل توصیه می کنیم حتما در خرید میز و صندلی کافی شاپ دقت کافی داشته باشید و در صورت تمایل و نیاز پیش از اقدام به خرید با یک مشاور راه اندازی کافه مشورت نمایید.


نوشته شده در : دوشنبه 16 مهر 1397  توسط : samira naghibi.    نظرات() .

برچسب ها: راه اندازی کافی شاپ ، کافی شاپ موفق ، کافی شاپ ، صندلی کافی شاپ ،