تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - چطور مارمالاد نارنگی درست کنیم؟

امروز:

چطور مارمالاد نارنگی درست کنیم؟

اگر بخواهید میز صبحانه چوبی را به شکلی اشتها آور تزئین کرده و اعضای خانواده را برای صرف یک صبحانه ی نشاط آور دور هم جمع کنید، استفاده از انواع و اقسام مرباها، شکلات صبحانه و ... در کنار شیر و پنیر و کره عالی خواهد بود.

با توجه به این که در فصل پاییز هستیم و نارنگی میوه ی فصل پاییز است، جا دارد که به آموزش تهیه ی مارمالاد نارنگی بپردازیم.

مواد لازم برای مارمالاد نارنگی

1 کیلو و نیم نارنگی
4 پیمانه شکر


مارمالاد نارنگی

روش تهیه مارمالاد نارنگی

پیش از هر کاری لازم است که یک بشقاب تخت را در فریزر بگذارید. دقت کنید بشقاب شما پیرکس و یا استیل باشد. زیرا ظروف چینی یا بلور شکستنی در فریزر می توانند بترکند.

حالا نارنگی ها را به خوبی و با دقت زیاد بشورید و بدون این که پوست آن ها را بکنید، مانند تصویر به ورقه های نازک برش بزنیدشان. سپس نارنگی‌ها را به اضافه ی ۶ پیمانه آب در یک قابلمه بزرگ بریزید تا روی حرارت زیاد جوشیده و به خوبی قل بزنند. اکنون حرارت را به نصف برسانید تا نارنگی ها کاملا پخته شده و پوستشان به حالت نرم دربیاید.
 
بعد نوبت آن می رسد که شکر را اضافه کنید، حرارت را کمی زیاد کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و دوباره جوش بیاید. شما باید همچنان به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که مخلوط روی شعله غلیظ و کمی تیره شود. این ممکن است تا نزدیک سه ربع طول بکشد. دقت داشته باشید که اگر حرارت شعله زیاد باشد، ممکن است مخلوط بسوزد و به طور کلی از بین برود.


مارمالاد نارنگی

از کجا بفهمیم مارمالاد آماده شده است؟

برای اینکه ببینید آماده شده یا نه، یک قاشق پر از مارمالاد را روی بشقابی که در فریزر گذاشته بودید بریزید و ۲ دقیقه در یخچال بگذارید. اگر یک غشای نازک روی آن ایجاد شده بود که با انگشت زدن چین می خورد، مارمالاد آماده است. اما اگر پخش شده و رقیق بود، باید به جوشاندن آن ادامه دهید.

پس از این که مارمالاد نارنگی به فرم گفته شده در آمد، آن را داخل ظرف مناسبی ریخته و در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.


نوشته شده در : شنبه 14 مهر 1397  توسط : samira naghibi.    نظرات() .

برچسب ها: میز چوبی ، میز چوبی صبحانه ، میز صبحانه چوبی ، آموزش آشپزی ،