تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - روش تهیه شیرینی زعفرانی

امروز:

روش تهیه شیرینی زعفرانی

شیرینی هایی که چاشنی زعفران دارند، با طعم و بوی خوش زعفران و رنگ و رویی که زعفران به آن ها می بخشد، زینت بخش میزهای پذیرایی خواهند بود.

در این مطلب به آموزش تهیه ی شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه می پردازیم.

مواد لازم:

نصف پیمانه کره
سه چهارم پیمانه پودر قند
یک چهارم قاشق چای خوری
یک عدد تخم مرغ
نصف قاشق سوپ خوری زعفران ساییده شده و حل شده در آب
دو پیمانه آرد
یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
مارمالاد به میزان کافی


شیرینی زعفرانی با مارمالاد


روش تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد

پودر قند، وانیل و کره را در یک ظرف بریزید و با هم زن برقی به خوبی هم بزنید تا با یک مخلوط یکنواخت دست پیدا کنید.

اکنون تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا به هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود.
 
سپس زعفرانی را که از پیش ساییده و در آب حل کرده اید به آن اضافه می کنیم.

بعد آرد و بکینگ پودر را ابتدا در ظرفی جداگانه الک کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس به مواد اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم می زنیم تا زمانی که مواد کاملا یکدست و لطیفی داشته باشیم که به دستمان نچسبد.

 وقت آن رسیده که از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته و به شکل دایره ای به آن فرم بدهید. بالای آن را با انگشت کمی گود کنید و با فاصله مناسب داخل سینی فر بچینید.

دقت داشته باشید که شیرینی ها در حین پختن در فر پف خواهند کرد، به همین دلیل میان آن ها فاصله بگذارید.
 
سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار بدهید. پس از پخت آن ها را خارج کرده چند دقیقه بگذارید به همان حالت بماند بعد آن ها را روی توری فلزی بچینید تا کاملا خنک شود.

بعد از این که شیرینی ها خنک شدند، وسط آن ها را با مارمالاد میوه پر نمایید.



نوشته شده در : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: آموزش پخت شیرینی ، میز پذیرایی ، آموزش آشپزی ،