تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - بستنی یخی هندوانه ای

امروز:

بستنی یخی هندوانه ای

دسرهای متنوع بهترین گزینه ها برای ماه هایی هستند که پیش رو داریم. اگر بخواهید روی صندلی های اپن خانگی تکیه داده و یک دسر خوشمزه عصرانه میل کنید، انواع بستنی های یخی یا دسرهای میوه ای گزینه هایی عالی خواهند بود.

در این مطلب به آموزش تهیه ی بستنی یخی هندوانه ای می پردازیم. با یادگرفتن روش تهیه ی این بستنی می توانید تمامی افراد خانواده را با سرو آن سر ذوق بیاورید.


بستنی یخی هندوانه ای


مواد لازم

5 پیمانه پالپ هندوانه
یک دوم پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه شکلات چیپسی
مواد لازم برای بخش لیمویی بستنی
یک پیمانه شکر
دو پیمانه آب لیمو ترش

روش تهیه

طرز تهیه بستنی یخی هندوانه :

در ابتدا پالپ هندوانه و شکر را داخل دستگاه غذاسازی که در اختیار دارید ریخته و بگذارید تا  صاف شود.
در مرحله ی بعد آن را داخل کاسه ای ریخته و برای مدت 2 تا 3 ساعت یا تا زمانی که پوره کمی نرم و صاف اما کاملا جامد داخل فریزر بگذارید.
 
سپس از فریزر خارج کرده، خوب هم بزنید و شکلات چیپسی را به آن افزوده کرده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
 
برای تهیه لایه لیمویی؛ آب لیموترش را درون قابلمه ای بریزید (لعابی نباشد). بعد شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت قوام آید. از قاشق فلزی برای هم زدن استفاده نکنید.
 
زمانی که قوام آمد (یعنی چنگال بزنیم و بلند کنیم، کمی کش بیاید) شربت آماده است. از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
 
شربت لیمو را نیز داخل کاسه ای ریخته و به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که پوره جامد است، اما سخت نیست، درون فریزر قرار دهید.
 
12 لیوان کوچک یک بار مصرف را داخل یک سینی قرار داده و با قاشقی دوسوم آن را با مخلوط هندوانه پر کنید. بعد بقیه لیوان را با پوره لیموترش یخ زده پر کنید تا به لبه لیوان برسید.
 
سپس با پشت قاشقی روی آن فشار آورده و صاف کنید بعد یک عدد چوب بستنی داخل آن فرو کنید و روی آن پوشش نایلونی بکشید.
 
سینی بستنی را به مدت 12 ساعت و یا دو روز در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

قبل از سرو به مدت 1 دقیقه در دمای محیط بگذارید، سپس به آرامی از لیوان خارج کنید.



نوشته شده در : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: صندلی های اپن ، آموزش تهیه بستنی ،