تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - روش تهیه پاستا پیاز

امروز:

روش تهیه پاستا پیاز

پاستا پیاز یکی از غذاهای جوان پسند و خوش عطر و بویی است که با دیدن آن در میان پیش غذاهایی که روی میز مجلل رستورانی به وجود خواهید آمد.

اگر مایل باشید می توانید این پیش غذای خوشمزه را در منزل نیز با دستوری ساده تهیه نمایید.


پاستا پیاز

مواد لازم برای تهیه پاستا پیاز

نیم کیلو پاستا
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
چهار عدد پیاز بزرگ خرد شده
دو حبه سیر
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نیم کیلو گوجه فرنگی
یک قاشق ریحان تازه ساطوری شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روش تهیه پاستا پیاز

اگر قصد درست کردن پاستا داشته باشید، طعم های مختلفی از این غذای خوشمزه پیشنهاد می شود که بسته به سلیقه ی افراد مناسب به نظر می رسند.

پاستای پیاز یک غذای نسبتا سبک و قابل توجه است که حتما آن را خواهید پسندید.

شما باید یک ظرف تفلون بردارید و داخل آن مقداری روغن اضافه کنید. پس از اضافه کردن روغن ظرف را روی حرارت نسبتا ملایم قرار دهید.

سپس پیاز و سیر را که به شکل منظمی خرد کرده اید، داخل روغن ریخته و بگذارید تفت داده شوند.

توجه داشته باشید که به هیچ وجه نمی خواهیم سیر و پیاز کاملا سرخ شده و به مرز تردی برسند. فقط قرار است این مواد از حالت خامی خارج شده و کمی نرم شوند.

سپس گوجه فرنگی ها را شسته و پوست می کنیم. نمک، فلفل، ریحان و آب را اضافه کنید در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا برای مدت 20 دقیقه مواد با هم جوشیده و غلیظ شوند.

 در حین این که سس پاستا آماده می شود؛ در یک قابلمه مقدار مناسبی آب را با کمی نمک بجوشانید.

پاستا را اضافه کرده و به مدت 8-10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.

 سپس سس را به پاستای گرم اضافه کنید.




نوشته شده در : شنبه 29 اردیبهشت 1397  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: میز رستوران ، میز رستورانی ، آموزش آشپزی ،