ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - پیتزا بادمجان

امروز:

پیتزا بادمجان

یکی از غذاهای خوشمزه ای که همه جا طرفدار دارد، انواع پیتزا می باشد.

از آن جایی که درست کردن پیتزا با محصولات سوسیس و کالباس مضرات زیادی برای سلامت بدن دارد، اگر میز ناهارخوری آشپزخانه را با پیتزاهایی از سبزیجات تازه و خوشمزه پر کنید، بارها به سلامت خود و خانواده تان کمک خواهید کرد.


در اینجا قصد داریم به آموزش پیتزا بادمجان بپردازیم:


مواد لازم برای تهیه ی پیتزا بادمجان


یک عدد بادمجان دلمه ای بزرگ

یک پیاز متوسط
یک عدد فلفل دلمه ای متوسط
چهار عدد قارچ
150 گرم گوشت چرخ کرده
رب گوجه فرنگی
پنیر پیتزا به میزان کافی
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و... به میزان کافی

پیتزا بادمجان

روش تهیه ی پیتزا بادمجان


دقت داشته باشید که برای تهیه ی پیتزا بادمجان باید از بادمجان دلمه ای استفاده کنید و بادمجان معمولی طعم خوبی به این غذا نخواهد داد.


شما باید بادمجان دلمه ای را به صورت حلقه ای برش زده و قطر برش ها به شکلی باشد که نه هنگام پخته شدن، له شده و نه این که خام باقی بمانند.


پس از این که بادمجان ها را حلقه حلقه کردید، کمی به آن ها نمک زده و بگذارید برای نیم ساعت کنار باقی بمانند.


سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با حلقه های فلفل دلمه ای در روغن سرخ می کنیم. سپس گوشت چرخ کرده را نیز به این مواد اضافه کرده و در تابه تفت می دهیم.


در مرحله ی بعد زردچوبه، ادویه، نمک و رب گوجه فرنگی را به ترتیب به مواد داخل تابه افزوده و باز مقداری تفت دادن را ادامه می دهیم.


بهتر است در چند دقیقه ی آخر هم زدن، مقداری پنیر پیتزا نیز به این مواد بیفزایید تا حالت چسبندگی و به هم پیوستگی پیدا کنند.


حالا روی نان پیتزا کمی پنیر پیتزا ریخته و سپس روی آن را از این مواد می ریزیم. سپس دوباره به مقدار کافی پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم به طوری که به صورت کامل سطح پیتزا پوشانیده شود.


اکنون ظرف پیتزا را داخل فر گذاشته و درجه ی حرارت را روی 210 درجه ی سانتی گراد قرار می دهیم تا روی پیتزا کاملا طلایی شود.

 

 


نوشته شده در : یکشنبه 2 اردیبهشت 1397  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: آموزش آشپزی ، میز آشپزخانه ،