ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - معرفی استاندارد ایزو 22000

امروز:

معرفی استاندارد ایزو 22000

در اوایل سال 2000 میلادی، تعدادی از خدمات بین الملل ایزو توسط سازمان های خصوصی و ملی در سراسر جهان توسعه یافت. در سال 2001 میلادی سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) شروع به کار روی یک استاندارد حسابرسی برای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی FSMS کرد. این استاندارد بین المللی که به نام ISO 22000 شناخته می شود، در نهایت در تاریخ یکم سپتامبر سال 2005 میلادی منتشر شد.

ظرف دو سال، این استاندارد توسط سازمان هایی در بیش از 50 کشور به عنوان جایگزینی برای بیش از 20 طرح ایمنی مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفت.

ایزو 22000 نیازهای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را که شرکت ها باید برای رعایت قوانین ایمنی مواد غذایی در سراسر جهان تعریف کنند، ایجاد ساخته است.

ایزو 22000 یک رویکرد زنجیره غذایی را برای ایمن تولیدات مواد غذایی تعریف می کند. این گواهینامه الزامات مدیریت ایمنی عمومی را که نه تنها برای تولید کنندگان مواد غذایی، بلکه برای تمام سازمان هایی که در زنجیره ی تامین مواد غذایی شرکت دارند، تعریف می کند.


استاندارد ایزو 22000


در استاندارد ایزو 22000 عناصر کلیدی تضمین ایمنی مواد غذایی به شکل زیر تامین می گردد:

-  ارتباطات تعاملی در امتداد زنجیره غذایی ضروری است تا اطمینان حاصل شود که تمامی خطرات مربوط به ایمنی مواد غذایی در هر مرحله در زنجیره غذایی شناسایی و کنترل می شود.  این امر ارتباط بین سازمان ها را در زنجیره غذا، بالا و پایین دست می دهد.

- سیستم مدیریت ISO 22000 می تواند مستقل از سایر استانداردهای سیستم مدیریت استفاده شود.  پیاده سازی آن می تواند با الزامات سیستم مدیریت موجود مرتبط شود یا به صورت مستقیم سازماندهی گردد. در حالی که سازمان ها می توانند از سیستم مدیریت موجود برای ایجاد یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی که مطابق با الزامات ایزو 22000 است استفاده کنند.



نوشته شده در : یکشنبه 19 فروردین 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: ایزو ، استاندارد ایزو ، خدمات ایزو ،
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات