تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - نودل مرگ، نودلی که هر کسی جرات خوردن آن را ندارد.

امروز:

نودل مرگ، نودلی که هر کسی جرات خوردن آن را ندارد.

آیا شما جز علاقه مندان به غذاهای تند هستید؟ یا نه اینکه ترجیح می دهید در کمال آرامش غذایی خوشمزه میل کنید. باید به شما بگوییم که در این دنیای پهناور، برخی از آشپزها کارهایی انجام می دهند عجیب و غریب!

بگذارید از اینجا شروع کنیم.

میگویند که غذاهای هندی و لبنانی به دلیل به استفاده از ادویه های مختلف و تند، سوزان و تند هستند. اما ما میخواهیم در این مطلب توجه شما را به غذایی جلب کنیم که اگر میل کنید ممکن است کر شوید.
در شهرتان نهایت این است که پشت یک میز و صندلی فود کورت می نشینید و یک غذای تند سفارش می دهید و با سسی تند آن را آتشین می کنید، آن هم به گونه ای که اگر خیلی حساس نباشید، می توانید بدون آسیب رساندن به خودتان میل کنید.

نودل مرگ بار

اما جایی در خیابان های جاکارتا، یک آشپز لندنی، نودلی را درست می کند که ممکن است افراد را کر کند. گفته می شود بسیاری از کسانی که به این منطقه سفر میکنند بعد از خوردن این نودل، در اولین قدم از ادامه ی صرف غذا انصراف می دهند.
این نودل که به نودل مرگ معروف است، برای اولین بار سرآشپز را برای مدت 2 دقیقه نا شنوا کرد و سبب شد او پوست گر گرفته و قرمز شده اش را، زیر آب فرو برد.

نودل مرگ بار

می گویند که این نودل تند، 4 هزار برابر از سس تاباسکو هم تندتر است، سسی که یکی از تند تر سس های جهان است و هر کسی جرات امتحان کردن آن را ندارد.

نودل مرگ

در فلفل ماده ای به نام " کپسایسین" وجود دارد که سلول های انسان مخصوصا غشای مخاطی که در دهان، گلو، شکم و چشم ها قرار دارند را تحریک می کند. مقدار کم این ماده باعث احساس سوزش می شود و گیرنده های درد در غشا هم به این احساس پاسخ می دهند. به همین دلیل فلفل زیاد می تواند بعضا شنوایی را تهدید کند.


نوشته شده در : پنجشنبه 9 فروردین 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: میز و صندلی فود کورت ، نودل ، نودل تند ،