تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - دسر توت فرنگی، دسر ویژه بهاری

امروز:

دسر توت فرنگی، دسر ویژه بهاری

اگر در این موقع از سال که وارد فصل بهار شده ایم، به رستوران ها سرزده و در حالی که روی صندلی رستورانی راحت نشسته و منو را ورق می زنید، در میان دسرها به دنبال یک دسر خوشمزه و مطابق با فصل بگردید، دسر توت فرنگی می تواند انتخابی عالی باشد.

روش ابتدایی تهیه ی دسر توت فرنگی بسیار ساده می باشد و می توان گفت که درست کردن آن از عهده ی همه برمی آید. اما انتظار نداریم که تمام رستوران ها از همین دستور ساده استفاده کرده باشند. به همین علت در منوهای مختلف دسر توت فرنگی را با شکلی متفاوت و طعمی جدید خواهید یافت.

اما در این قسمت به آموزش تهیه ی دسر توت فرنگی به روش ساده اشاره می کنیم.

دسر توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه ی دسر توت فرنگی

یک بسته پودر ژله توت فرنگی
یک بسته خامه
خامه زده شده به میزان کافی
چند عدد توت فرنگی

روش تهیه ی دسر توت فرنگی


در یک ظرف گود یک لیوان آب جوش بریزید و سپس پودر ژله ی توت فرنگی را به آن اضافه نمایید. سپس یک لیوان آب یخ به این محلول اضافه نموده و خوب به هم بزنید.

سپس دو سوم خامه را به همراه مایع ژله در مخلوط کن ریخته و اجازه دهید به خوبی هم بخورد.

این خامه و مایع ژله باید کاملا با هم مخلوط شده و در نهایت به محلول یکنواختی دست یابید.

حالا قالب ژله مورد نظر خود را برداشته و از این محلول داخل آن بریزید.

باید ژله ها را داخل یخچال گذاشته و اجازه دهید خوب سفت شده و به اصطلاح بسته شوند.

وقتی ژله ها را از یخچال خارج کرده و می خواهید آن ها را از قالب خارج نمایید، بهتر است برای چند ثانیه قالب ها را داخل آب ولرم بگذارید تا راحت تر  ژله از قالب خارج شود.

اکنون این ژله های توت فرنگی را در یک ظرف گذاشته و با خامه و تکه های توت فرنگی و دیگر میوه ها آن را تزئین نمایید.


نوشته شده در : چهارشنبه 8 فروردین 1397  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: صندلی رستوران ، آموزش دسر ، آموزش آشپزی ،