تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - طرز تهیه ی سیب زمینی شکم پر

امروز:

طرز تهیه ی سیب زمینی شکم پر

بسیاری از افراد هنگامی که به رستوران مراجعه می کنند، یکی از خوراکی هایی که بعد از نشستن پشت میز و صندلی رستورانی سفارش می دهند، یکی از پیش غذاها با ترکیب سیب زمینی است.
اگر بخواهیم جانب حق را بگیریم، سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهایی است که می توان سفارش داد، انواع ترکیبات سیب زمینی است. ما همر در این مطلب قصد داریم به علاقه مندان به این خوراکی خوشمزه، طرز تهیه ی یک نوع سیب زمینی شکم پر را آموزش دهیم که بسیار هیجانانگیز است. با ما همراه شوید.


سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه ی سیب زمینی شکم پر

برای درست کردن این غذا به موا زیر نیاز دارید:

 مواد مورد نیاز پوسته

سیب زمینی: 4 عدد
تخم مرغ: 1 عدد
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
پودر سوخاری: 1 پیمانه


مواد مورد نیاز درون سیب زمینی شکم پر

گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
جعفری (ساطوری خردشده): 70 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
ادویه کاری: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری


سیب زمینی شکم پر

روش پخت سیب زمینی شکم پر
اول از همه به سراغ سب زمینی ها رفته، آن ها را بشویید و آب پز کنید و سپس پوست آن ها را بکنید. سیب زمینی ها را داغ داغ رنده کنید و صبر کنید خنک شود. سپس تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
حال باید مواد درون سیب زمینی را درست کنید.
تابه ای آورده و درون آن روغن مایع بریزید و پیاز را درون آن تفت دهید. گوشت را بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ آن عوض شود. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
از مخلوط سیب زمینی برداشته و وسط آن را باز کنید و از مواد درونی برداشته و داخل سیب زمینی را پر کنید و آن را بدون داشتن هیچ ترکی ببندید. سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.
سیب زمینی خوشمزه ی شما آماده است.


نوشته شده در : چهارشنبه 16 اسفند 1396  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: سیب زمینی شکم پر ، طرز تهیه ، آموزش آشپزی ،