ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - آموزش یک غذای مشهور تایلندی

امروز:

آموزش یک غذای مشهور تایلندی

قیمت تور تایلند نوروز 97، در قیاس با میزان جاذبه های گردشگری و پتانسیل های تفریحی که در این کشور خواهید یافت، واقعا ناچیز بوده و می تواند خرید تور تایلند را یکی از ارزشمندترین تورهای مسافرتی خارجی دانست.

پیش از آن که به تایلند سفر کنید، بد نیست با طرز پخت یک غذای تایلندی مشهور آشنا شوید.

آموزش آشپزی پد تای

۱۲۵ گرم (نصف یک بسته ۲۵۰ گرمی) نودل برنج
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو حدود دو عدد لیموترش
یک دوم قاشق غذا خوری فلفل قرمز
۲ قاشق غذاخوری شکر سرخ
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی
۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۲۰۰ گرم میگوی پوست کنده، از دم جدا شده و تکه شده
۱۴۰ گرم جوانه سویا
۲۵ گرم بادام زمینی نمکی خرد شده
یک مشت کوچک برگ های گشنیز


آموزش غذای تایلندی | پد تای


روش تهیه ی پد تای

نودل ها را در یک قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش آمده و نودل های نیز درون آن نرم شوند.

سپس برای چهار دقیقه منتظر مانده و بعد نودل های جوشیده را در یک آبکش فلزی آبکش می کنیم. پس از این که نودل ها را آبکش کردیم، روی آن آب سرد رد می کنیم تا از چسبندگی نودل ها جلوگیری شود.

سپس در ظرفی دیگر، شکر، سس ماهی، آبلیمو و فلفل قرمز را با هم ترکیب کرده و کنار می گذاریم.

حالا میگو ها را شسته، تمیز کرده و در ماهی تابه ای که روغن در آن ریخته ایم، سرخ می کنیم.

سپس نودل ها را به همراه پیازچه ها به میگوها اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم.

حالا مخلوط آبلیمو، فلفل قرمز، شکر و سسس ماهی را به میگو و نودل ها اضافه می کنیم.

اکنون جوانه سویا را به همراه نیمی از بادام زمینی ها و گشنیز را افزوده و اجازه می دهیم برای یک دقیقه پخته شوند.

حالا تمام مواد را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با لیموهای برش داده شده و باقی بادام زمینی و گشنیزها تزئین می کنیم.


نوشته شده در : دوشنبه 14 اسفند 1396  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: تور تایلند ، قیمت تور تایلند ، تور تایلند نوروز 97 ،