ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - کجری، غذای خوشمزه هندی

امروز:

کجری، غذای خوشمزه هندی

یکی از غذاهای خوشمزه ای که در تور نوروزی هندوستان خواهید چشید و حتم بدانید از طعم آن خوشتان می آید، کجری یا کیچری ست.

اگر علاقه مند باشید می توانید با دنبال کردن دستور العمل زیر، در آشپزخانه ی خود برای یک بار هم که شده کجری بپزید.

تور نوروزی هندوستان | آموزش غذای هندی کجری

مواد لازم

برنج خیس شده: 400 گرم
یک عدد کنسرو تن ماهی
یک عدد پیاز متوسط ساطوری شده
2 حبه سیر ساطوری شده
یک دسته گشنیز کوچک ساطوری شده
دو قاشق چای خوری زردچوبه
یک قاشق غذا خوری ادویه کاری
یک قاشق غذاخوری گرد لیمو
100 گرم ماست ساده
نمک و فلفل قرمز
دو قاشق غذاخوری کره
4 قاشق غذا خوری روغن مایع

روش تهیه ی کجری

یک قابلمه ی متوسط انتخاب کرده و مقداری روغن داخل آن بریزید. سپس این قابلمه را روی شعله ی گاز با حرارت ملایم قرار داده و پیازهای خرد شده را داخل آن بریزید.

اجازه بدهید پیازها سرخ شده و تغییر رنگ بدهند. سپس سیر، زردچوبه و ادویه کاری را به پیازها اضافه کرده و کمی تفت دادن را ادامه بدهید. البته نه آن قدر زیاد که ادویه ها بسوزد.

حالا گوجه فرنگی را به پیازهای سرخ شده اضافه می کنیم. و روی حرارت می گذاریم تا گوچه فرنگی ها آب انداخته و سپس آبشان تحلیل رود.

برنجی را که از قبل خیسانده بودیم، داخل قابلمه ی حاضر می ریزیم. اکنون کره و گرد لیمو را افزوده و هم یم زنیم تا کره آب شده و برنج به آن ها آغشته شود.

حالا ماست را اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن می ریزیم.

تکه های ماهی تن را از روغن آن جدا کرده و برای این کار می توانید از یک صافی توری یا آبکش کوچک استفاده نمایید.

اجازه دهید به اندازه ی یک بند انگشت آب روی برنج قرار بگیر و شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. سپس صبر کنید تا آب برنج تبخیر شود. شعله را کم کرده و در برنج را بدون استفاده از دم کنی بگذارید.

با گذشت 30 دقیقه برنج دم کشیده و می توانید با مقداری گشنیز ساطوری شده آن را تزئین کرده و سرو کنید.


نوشته شده در : سه شنبه 8 اسفند 1396  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: تور هند ، تور نوروزی هندوستان ، خرید تور هند ، آموزش آشپزی هندی ،