تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - سوپ لیمو و مرغ، یک سوپ خوشمزه و مقوی

امروز:

سوپ لیمو و مرغ، یک سوپ خوشمزه و مقوی

هنوز در فصل زمستان به سر می بریم و هنوز هم صرف یک غذای خوشمزه پشت صندلی پیشخوان خانه که به زیبایی چیده شده است، بسیاز لذت بخش است. به خصوص اگر باران ببارد و به آب و هوای زمستان، رنگ و لعاب بیشتری ببخشد.

در این مطلب می خواهیم طرز تهیه ی یک سوپ خوشمزه که با مرغ، اسفناج و شوید آماده می شود را آموزش دهیم. ضمن آنکه این سوپ بسیار خوشمزه است، شما مواد مقوی را وارد بدنتان می کنید که برای سلامتی بسیار مفیدند.


سوپ لیمو و مرغ


برای تهیه ی این سوپ، مواد زیر نیاز دارید:

 مواد لازم برای تهیه سوپ لیمو و مرغ :

روغن زیتون اکسترا    یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده    5 حبه
 هویج خرد شده    3 عدد متوسط
 تره خرد شده   1 عدد بزرگ
آب مرغ کم نمک   10 فنجان
برنج   دو سوم فنجان
آب لیمو تازه ( از دو عدد لیمو بزرگ )   یک دوم فنجان
تخم مرغ بزرگ   2 عدد
شوید تازه خرد شده   یک قاشق غذاخوری
اسفناج بدون ساقه   4 فنجان
گوشت مرغ خرد شده به قطعات کوچک   400 گرم
نمک   2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه برای زمان سرو ( اختیاری )   مقداری

 
طرز تهیه سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید :

در ابتدا قابلمه ای بزرگ آورده و روغن درون آن بریزید و آن را روی شعله متوسط حرارت قرار دهید. سپس سیر، هویج و تره را به قابلمه اضافه کنید.

برای مدت 10 دقیقه صبر کنید تا مواد بپزند و در این حین آنها را مرتب هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند و عطرشان در فضا بپیچد.

حال آب مرغ را به سبزیجات درون قابلمه اضافه کنید و درجه حرارت را تا متوسط بالا ببرید تا آب مرغ به جوش آید. بعد برنج را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط رو به پایین کم کنید.

برای مدت 20 دقیقه صبر کنید تا زمانی که برنج بپزد و هر از گاهی قابلمه را هم بزنید.

کاسه ای آورده و لیمو و تخم مرغ را درون آن با هم بزنید. حال به ارامی یک فنجان از آب مرغ داغ را داخل میکس لیمو و تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید و سپس آنها را درون قابلمه بریزید.

بعد از این مرحله، شوید، اسفناج، مرغ و نمک را نیز به قابلمه اضافه کنید.

 در صورت تمایل روی سوگ فلفل سیاه بپاشید و بعد سرو کنید. نوش جان!


نوشته شده در : چهارشنبه 25 بهمن 1396  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: صندلی ، صندلی پیشخوان ، آموزش آشپزی ،