ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - شب یلدا، با این نان

امروز:

شب یلدا، با این نان

چیزی به شب یلدا نمانده است و بسیاری از کدبانو ها، از امروز و یا حتی مدت ها قبل برای این شب به خصوص برنامه ریزی کرده اند.

در این شب که همه دور هم جمع می شوند، گل می گویند و گل می شنوند، خوراکی های خوشمزه ای می خرند و یا خودشان درست می کنند. کودکان هم که روی صندلی پیشخوان می نشینند و منتظرند تا خانم خانه، از این خوشمزه ها، رونمایی کند.


خواهی نخواهی، بر سر میز غذاخوری، نان یکی از اجزای جدا نشدنی است. حال اگر می خواهید برای این شب به خصوص، نانی خوشمزه درست کنید که شکل فانتزی دارد، در ادامه ی مطلب با ما همراه شوید.

نان فانتزی شب یلدا



نان فانتزی شب یلدا
آنچه که این نان را جذاب کرده است، عطر خوب جعفری در آن است.

برای تهیه ی این نان به مواد زیر نیاز دارید:

آرد ۳ پیمانه
• تخم مرغ یک عدد
• ماست یک پیمانه
• آب گرم ۱/۲ پیمانه
• نمک ۱ قاشق چایخوری
• بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
• جعفری ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
آرد این نان، همان آرد نان معمولیست. در ابتدا ظرفی آورده و آرد، بکینگ پودر و نمک را درون آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. سپس وسط آرد را گود کنید و تخم مرغ، ماست و جعفری و مقداری کمی آب را درون آن بریزید. دقت کنید که ماست نباید خیلی سفت باشد.

آرد را از کناره ها به وسط بیاورید و به وسیله ی دستتان آن ها را با هم مخلوط کنید و خمیر را ورز دهید. حال کم کم آب را به این مخلوط اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد.

روی سطح کارتان، آرد بپاشید و خمیر را به وسیله ی وردنه با ضخامت 1 سانتی متر پهن کنید و قالب بزنید.
ظرفی گود آورده و روغن درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس خمیر هایی که با قالب های دلخواتان برش داده اید را توی روغن داغ بندازید.

دقت کنید حرارت باید ملایم باشد و هنگامی که یک طرف نان طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. بعد از طی این مراحل، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نان شما آماده ی سرو است. نوش جان!


نوشته شده در : سه شنبه 21 آذر 1396  توسط : بازار شام 2.    نظرات() .

برچسب ها: نان فانتزی شب یلدا ، شب یلدا ، آموزش آشپزی ، معرفی غذا ،