تبلیغات
 ریپورتاژ آگهی در تندیس بازار شام - طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

امروز:

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

یکی از بهترین پیش غذاهایی که در تور فرانسه زمستان 96 در رستوران های پاریسی به شما پیشنهاد شد، سوپ پیاز فرانسوی ست.

این سوپ به وفور در فرانسه و به خصوص شهر پاریس پخت شده و پاریسی ها علاقه ی زیادی به طعم این سوپ خوشمزه دارند.

سوپ پیاز فرانسوی

در این مطلب قصد داریم به آموزش پخت سوپ پیاز فرانسوی بپردازیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی

450 گرم پیاز پوست کنده و حلقه حلقه شده
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
2 حبه سیر
نصف قاشق چایحوری شکر
2 عدد عصاره ی گوشت گالینابلانکا
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
4 عدد نان تست
50 گرم پنیر کم چرب رنده شده

روش پخت سوپ پیاز فرانسوی
پیازهای حلقه حلقه شده را در یک ماهیتابه با روغن تفت داده و سیر و شکر را به آن اضافه می کنیم. با اضافه کردن سیر و شکر مقداری آب به این مخلوط اضافه کرده و اجازه می دهیم در دمای ملایم بپزد. بعد از این که تقریبا آب مخلوط کار رفته و کشیده شد، عصاره های گوشت را به آن اضافه کرده و باز خوب به هم می زنیم.

سپس سه لیوان آب به این مواد اضافه کرده و می گذاریم به جوش آمدن و سپس در دمای پایین خوب غلظت پیدا کند.

پس از این که سوپ پیاز را در کاسه های مورد نظر خود ریختید، در هر کاسه چند تکه نان تست نیز اضافه کرده و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده را قرار دهید. و سوپ پیاز فرانسوی آماده ی سرو کردن می باشد.


نوشته شده در : سه شنبه 21 آذر 1396  توسط : هلی سیستم.    نظرات() .

برچسب ها: تور فرانسه ، فرانسه ، تور فرانسه زمستان ،